Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaskórniki, mikrozaskórniki, pryszcze,, wągry, MOJE KOSMETYKI - Co stosować?????
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 13:25   #6
_Mateusz_
SPAMER
Nieopłacona reklama

Dot.: Zaskórniki, mikrozaskórniki, pryszcze,, wągry, MOJE KOSMETYKI - Co stosować????

Nie napisałem że skóra się przesuszyła, poprostu była czysta No.. Może trochę A co do nawilżania, to myślałem że mając tłustą cerę, nie muszę jej nawilżać ?? Jak to jest?? Kiedyś stosowałem urynoterapię (kilka dni tylko:P) i po tym rzeczywiście skóra jest gładsza, bardziej nawilżona, etc. Pzdr. Ps. Dla osób z suchą skórą/trądzikiem/niedoskonałościami.. Polecam przejrzeć wątki o urynoterapii! (niekoniecznie na wizaz.pl)

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

visionAM--> chciałem zużyć te moje wszystkie specyfiki, żeby się nie zmarnowały :P

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Dodam jeszcze że mam zamiar zrobić sobie kuracje drożdżową (2 razy dziennie rano na czczo 1 łyżeczka drożdży + 1 łyżeczka cukru + zalać wrzącym mlekiem lub wodą [ja preferuje wode:P] i jak ostygnie to się pije) Ona działa dobrze na twarz, a ponadto wzmacnia organizm, itp. Mogę też stosować aloes znaczy ten żel na twarz fajnie mrowi po nim bo kiedys stosowałem (czyli chyba dziala ;P) Pzdr.
_Mateusz_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując