Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 13:06   #1768
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ODNOŚNIE KLUBU:

To, co tam piszecie widzą tylko członkinie i moderatorzy.

Żeby dodać zdjęcie wchodzicie do Klubu. Na głównej stronie, nad tematami do dyskusji dodałam zdjęcie swojego zaproszenia, by pokazać Wam gdzie zdjęcia będą wyświetlane.

Żeby dodać zdjęcie wchodzicie: "Ustawienia" -> w "Twój panel kontrolny"(z lewej) wyszukujecie "Zdjęcia&Albumy"-> po wejściu klikacie na "Dodaj Album" -> wpisujecie Tytuł swojego albumu, zaznaczacie, że ma być prywatny -> Wyślij.

Założyłyście album, do którego możecie dodawać fotki, albumów można mieć wiele. Fotki, które dodacie do albumu będą miały nadane swoje URL, dzięki czemu zamiast wysyłać zdjęcie mailem możecie podać link fotki.

Żeby fotki widoczne były dla ogółu w klubie wchodzicie: Ustawienia -> Zdjęcia&Albumy-> Wasz album -> Dodaj zdjęcia do grupy -> tu przy zdjęciach pojawią się kwadraty, na które klikacie przy tych fotach, które chcecie dodać do klubu -> Dodaj wybrane fotki do: Panny Młode 2010r - > Dodaj zdjęcia.

Gotowe! Fotki widać na głównej stronie Klubu. Będąc na głównej stronie klubu, możecie klikając na fotki je komentować, itd

Czy ktoś coś zrozumiał z tego mojego wywodu???

ooa co to są te telegramy? Ja też zrobię takie przyborniki (2, po dwie łazienki dla gości)
ooo chili super , że napisałaś, bo ja jako głąb komputerowy nie wiedziałam co i jak w tych klubach

A telegramy to są kartki z życzeniami
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora