Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Napisane przez kaska87
Jolka a co Ty studiujesz?
a Tobie lekarz zalecił mieć dziecko? co Ci powiedział? ja ostatnio jak byłąm to się mnie pytał czy w ciągu roku albo 2 lat zamierzam mieć dziecko....bo ja nie to będę miec zabieg  ale nie ma mowy o dziecku za młoda jestem itd
|
stosunki miedzynarodowe na wydziale prawa i administracji.
oj bo ty świeża jestes i pewnie nie doczytałas. w wielki skrócie: powinnam sie brac za dziecko bo jestem po ciężkiej w sumie operacji-laparotomii-miałam usuwane torbiele jajników baaaaardzo duże(potworniaki) i lewy jajnik usunięty. i żebym była zdrowa w 100% to lekarstwem jest dzidzia... i lepiej teraz próbować żeby sie wszystko w sordku poukładało niz za 5-6 lat zacząc próbować i si emoze okazac ze juz nie mozna. no to tak w giga skrócie. pisałam kiedys w którymś watku o mojej operacji.
trzeba najpierw usunąc było potworniaki,żeby dziecko w brzuchu si ezmiesciło.
a słyszalam o dziewczynie-moja mama mówila-ze tez ma potworniaka-tez ma ona 20 lat-i jej lekarze kazali usunąc go i potem w ciążę zajsc.a ona debilka nierozumna stwierdzia,że zajdzie w ciążę a potem usunie potwora-a tu chodzi o to,że przez te potworniaki dziecko moze sie w brzuchu nie miescić.i teraz lekarze ie modlą żeby do 7 miesiaca chociaz donosila te i ciąże. sobie inteligentnie panienka wymysliła-bo w te ciąże zaszła a zabiegu nie chciala wczesniej.
Czas edycji: 2010-01-03 o 13:12
|