2010-01-03, 14:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez psiiikuska
tylko będę musiała doszyć jakieś ramiączka bo mi się zwija.. 
34 za małe, 36 za duże 
chciałam czarną skromną.
chyba bardziej odpowiednia niż kanarkowa 
jak myślicie ? 
|
Kanarkowa - kolor ale nie podoba mi się przy biuście...
Czarna jest spoko, taka fajna akurat na studniówkę 
Cytat:
Napisane przez blue_apple
łeee, ta co ciągle gdzieś się bawi, a my się uczymy w domu z tż dziś 
|
Jasne, już wiem, jak wygląda ta Wasza nauka nam nigdy razem nie wychodzi, mówiłam Ci kiedyś, że P. to wszystko taaak powoli 
Cytat:
Napisane przez blue_apple
no niestety sukienki bez ramiączek mają to do siebie, że trudno w nich oddychać 
|
Taaa, ja tam zawsze mogę sobie włożyć dwie poduszki i jeszcze zleci (oczywiście jak jest dobra w biodrach) najmniejszy rozmiar, jak się nie dopnę poniżej pasa, to i tak zleci 
Cytat:
Napisane przez BeaS
A ja znowu schudłam. Kurtka jest przyduża trochę.  Najlepsze jest to, że dużo jem i w dodatku opycham się słodyczami, a chudnę.  chyba mi organizm zwariował.
|
Ciesz się, a nie marudzisz 
Cytat:
Napisane przez estrella18
No,ale matura jest kodowana,a nauczyciele nie znaja tak po numerach wszytkich uczniów.
|
Eheeee, na pewno 
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK
śnieg mnie zasypał u dziadków
niestety nie udało mi się ciągnąć internetu od sąsiadów, a byłam blisko xd z jedną już byłam połączona, ale traciłam zasięg ;( a te co miałam z nimi najlepszy zasięg to były zabezpieczone  raz zdesperowany brat wyszedł na balkon  i owszem miał z jedną siecią doskonały zasięg, no ale tak na balkonie 
|
Ja bym siedziała na balkonie jednak 
Cytat:
Napisane przez star15
Dziewczyny, co sądzicie o tej sukience? na studniówkę oczywiście.
|
Jak dla mnie zbyt szykowna Gdyby była przed kolano, to ideał 
Ale sprawdzałaś wymiary? Bo ja jak rzuciłam okiem, to ze trzech bym musiała mieć 
Cytat:
Napisane przez rehab4181
tak,5 
|
Będziemy kciukać i będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez psiiikuska
ja zdałam za 3 i widzę, że jeżdżę o niebo lepiej od tych co zdali za 1 
te cwaniaki (nie wszyscy oczywiście) co zdali za 1 myślą, że są królami drogi choć w rzeczywistości bardzo wiele im brakuje 
dodatkowe godziny z instruktorem bardzo dużo dają.
ja pamiętam, że tyle co na jeździe przed egzaminem, to przez te 30 godzin się nie nauczyłam 
jutro zdasz i będziesz pięknie i bezpiecznie śmigała samochodem 
|
A mi g.ówno dały, tylko musiałam jeszcze dwa razy jechać do tego durnego Sieradza, byłam potwornie zmęczona i zła. I bynajmniej dzięki nim nie zdałam, tylko dzięki temu, że się uspokoiłam wreszcie (no i patrzyłam na znaki ) 
Wracam do angielskiego i Granicy
|
|
|