Dot.: Klub Pijaczek Pokrzywy II - Skrzyp, rzeżucha i inne zielska ;)
Cytat:
Napisane przez Katelicious
Dziewczyny Pomóżcie mi się zmotywowac do picia pokrzywy! 
Jedyną przeszkoda która dzieli mnie od siedzenia z kubkiem pokrzywy jest wysyp pryszczy którego sie obawiam - wiem, że to będzie tymczasowe, ale chyba nie zniose widoku wielkich, czerwonych gul na mojej twarzy. Zaryzykować? 
Jak coś to będe używała dermacolu, dermablendu, excipicalu (moje nowe dokrycie) jednocześnie aby to wszystko ukryć. A w akcie desperacji zdolna jestem jeszcze kupic puder kryjący.
|
wcale nie musi Cię wysypać. U mnie nie miało to miejsca [w zasadzie nie zauważyłam w ogóle wpływy pokrzywy na cerę] za to po dłuższym piciu [już pewnie 2 lata jest albo będzie niedługo] mam pełno nowych włosów, które mają już około 10cm. Jak zawieje wygląda to tragicznie w zasadzie mogę sobie z tych znad czoła grzywkę robić Kiedyś wstawię zdjęcie żeby to zobrazować. Takie włosy są oczywiście na całej głowie- nie tylko nad czołem. Pokrzywa rządzi- tylko trzeba być cierpliwym i systematycznym- a na pewno się to nam opłaci.
Co do firmy- przeważnie pijam z herbapolu- ale inne również- zależy do której apteki się wyborę
from destruction of time
"Sacred Serenity" Death
|