Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 17:12   #4996
majreg
Wtajemniczenie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część III

Cytat:
Napisane przez ernest mergail Pokaż wiadomość
Wyciskam w sokowirówce. Wyciśnięty sok wcieram w skalp i pozostawiam na głowie na ok. godzinę (pod przykryciem).
I za każdym razem robisz świeży czy przechowujesz? Nie śmierdzą nią potem włoski? Chyba spróbuję. Myślę,że to może być nieco uciążliwy, ale skuteczny sposób.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez vinitha Pokaż wiadomość
Witam Nie jestem w dalszym temacie tego wątku, ale w przyspieszeniu porostu włosów polecam TRAN.
Ok rok temu bardzo wolno rosły mi włosy, do tego zauważyłam, że nadmiernie mi wypadają- traciłam nawet te nowe, ledwo odrosłe włosy; robiły mi się zakola, które wyglądały coraz mniej ciekawie... Wtedy dostałam od babci tran- listek 30stu tabletek. Zażywałam codziennie po dwie i nie wiadomo kiedy włosy zaczęły mi odrastać- odzyskałam te utracone, które rosły szybciej i szybciej. Dodam, że moje dotychczas rozdwajające się paznokcie zaczęły rosnąć ładne i łamały się coraz rzadziej (wtedy pierwszy raz od dwóch lat udało mi się je zapuścić!). Dlatego piszę- tran okazał się świetnym sposobem na zapuszczenie włosów oraz na rozdwajające się paznokcie.
To tak ode mnie pozdrawiam
Mi po tranie i omedze trochę bardziej tłuści się buzia i włosy.
Dwa dni temu użyłam pierwszy raz w życiu vatiki i powiem wam,że stwierdzam przesuszenie już po 1 razie. U was też tak jest? Dodam,że mam farbowane włosy.

Edytowane przez majreg
Czas edycji: 2010-01-03 o 17:15
majreg jest offline Zgłoś do moderatora