Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 18:13   #2542
Haruno
Zadomowienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Madzia wczoraj ślubowała

iwciag,Poiglot ja też nie lubię jak się ludzie wtrącają,nie chcialam tu się wymądrzać,chodziło mi tylko o odpowiedź na pytanie co kieruje nami,że podajemy dzieciom niektóre produkty wcześniej? Cukier jest w niektórych produktach i taka ilość małuchom wystarczy.Niestety spotkałam się z osobami,które dają niemowlakom czekoladę,ciastka,a nawet chipsy.Ostatnio moja kumpela chciała dać Milusi chipsa.Sama swojej córce daje chipsy od pół roku,frytki,sałatkę warzywną,pasztet i karmi krowim mlekiem (bo taniej),a właściwie to juz niewiele mleka podaje małej,bo ta poprostu niechce.Nie dziwię się,skoro dostała do jedzenia inne,smaczniejsze rzeczy.Ma 11miesięcy,a spróbowała już wszystkiego. Powiedziałam kumpeli,że ja inaczej żywię Milenkę i nie podaję jej jeszcze takich rzeczy,na tym próba wciśnięcia małej chipsów się skończyła.Oczywiście,że to jest sprawa każdej z nas co dziecku podaje i kiedyCo do witaminy c,to więcej jest jej w mandarynce,niż w cytrynie,a poza tym można ją znależć w większości owocow i warzyw.Koniec drazliwego tematu

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

...a moj maluch ma juz chodzik i dzis przeszczesliwy z 2 godziny bez przerwy w nim siedzial

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Nom a tu pustki znowu

"Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse
Haruno jest offline Zgłoś do moderatora