2010-01-03, 18:13
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Cytat:
Napisane przez ursull
Madzia wczoraj ślubowała
iwciag,Poiglot ja też nie lubię jak się ludzie wtrącają,nie chcialam tu się wymądrzać,chodziło mi tylko o odpowiedź na pytanie co kieruje nami,że podajemy dzieciom niektóre produkty wcześniej?  Cukier jest w niektórych produktach i taka ilość małuchom wystarczy.Niestety spotkałam się z osobami,które dają niemowlakom czekoladę,ciastka,a nawet chipsy.Ostatnio moja kumpela chciała dać Milusi chipsa .Sama swojej córce daje chipsy od pół roku,frytki,sałatkę warzywną,pasztet i karmi krowim mlekiem (bo taniej),a właściwie to juz niewiele mleka podaje małej,bo ta poprostu niechce.Nie dziwię się,skoro dostała do jedzenia inne,smaczniejsze rzeczy.Ma 11miesięcy,a spróbowała już wszystkiego  . Powiedziałam kumpeli,że ja inaczej żywię Milenkę i nie podaję jej jeszcze takich rzeczy,na tym próba wciśnięcia małej chipsów się skończyła.Oczywiście,że to jest sprawa każdej z nas co dziecku podaje i kiedy  Co do witaminy c,to więcej jest jej w mandarynce,niż w cytrynie,a poza tym można ją znależć w większości owocow i warzyw.Koniec drazliwego tematu 
|

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------
...a moj maluch ma juz chodzik i dzis przeszczesliwy z 2 godziny bez przerwy w nim siedzial
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------
Nom a tu pustki znowu
"Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse
|
|
|