Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - LUBLIN (i okolice)-wspólne zakupy! :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 20:01   #1
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

LUBLIN (i okolice)-wspólne zakupy! :D

Generalnie chodzi o to, ktoś podaje linka do sklepu/hurtowni/sprzedawcy na all+bede kupować u tego sprzedającego+czy są jacyś chętni? Jeśli się nie znajdą- trudno, a noz ktoś też coś zechce i uda nam się zaoszczedzić na kosztach dostawy?
Widziałam podobne "spedy" na innych portalach i całkiem niezle to się sprawdza, ale jednak nie chciałabym ryzykować, do Wizazanek mam większe zaufanie tym bardziej, ze pare razy zamawiałam, czy tez wymienialam sie z Wizazankami

Przekopiowałam swój post z tego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2585

Edit: dziewczyny, pamiętajcie, że same ponosimy odpowiedzialność za nasze zakupy! Same decydujemy o tym, czy bierzemy udział w zamówieniu i czy wpałcamy komuś pieniądze na konto.

Jeszcze jedno: nie wycofujemy się z zamówień po złożeniu przez organizatrokę zamówienia.

Koszty przesyłki dzielimy na liczbę kupujących [chyba, że płąci się za ilość rzeczy-wtedy wiadomo, że jak ktoś kupuje 10, a inna osoba 1 to inaczej sie dzieli, ale to juz do dogadania], często jest tak, że przy większym zamówieniu od określonej sumy przesyłka jest gratis [a nawet jak nie jest, to przy dużym zamówieniu można zapytać o upusty ].

Odbiór oczywiście osobisty w Lublinie [jeżeli dana organizatorka/uczestniczka nie jest z Lublina powinna się liczyć z odbiorem/"rozdaniem" zamówienia w Lublinie], to gdzie/co/jak i o której już do uzgodnienia między organizatroką, a uczestniczkami

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2010-01-04 o 14:57
layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora