Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 20:19   #2298
Dominkab
skacze bryka i wiruje ...

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII

Cytat:
Napisane przez kamilanna Pokaż wiadomość
Zalatwione

Chcialam publicznie podziekowac naszej kochanej Dominice
Dopiero co wypisalam swoja liste w nowym watku ,a ona juz sie zaoferowala
Dominiko masz wielkie serducho
najpierw oferujesz pomoc przy kulkach teraz dzieki Tobie poniucham ta "bombe kwiatowa" ,
ktora chodzi mi po glowie juz dosc dlugo

Watek Winly przynosi efekty.
Dziekuje dziewczyny
Nie ma za co U mnie leży i się kurzy więc może Tobie się przysłuży O, wierszyk mi wyszedł

Ja w ogóle nie potrafię nic polecić perfumowego, nie wiem jak Hexxana to robi. Mi się podobają tak różne i odmienne zapachy, a mało tego, jeden potrafi mi się podobać, a drugi, o teoretycznie podobnych nutach, nie podoba mi się wcale. Mimo wszystko radzę testować wszystko na sobie Za przykład może posłużyć to, że uwielbiam zapachy różane w związku z czym w lului zamówiłam sobie próbkę Annick Goutal Ce Soir ou Jamais. Z próbeczki zapach pięknych róż, a na mojej skórze po pół godzinie kocie siki

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Dominika Ty masz Flowerbomb? No wow czemu w zbiorku nie pokazałaś? Albo nie zauważyłam albo masz próbkę tylko hehe...
No właśnie mam tylko próbkę i jakoś mnie nie zachwycił

Faa miło Cię widzieć Co za avek

elska

flickr

Moment Uchwycony
Dominkab jest offline Zgłoś do moderatora