2010-01-03, 20:19
|
|
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Cytat:
Napisane przez kamilanna
Zalatwione
Chcialam publicznie podziekowac naszej kochanej Dominice 
Dopiero co wypisalam swoja liste w nowym watku ,a ona juz sie zaoferowala 
Dominiko masz wielkie serducho
najpierw oferujesz pomoc przy kulkach teraz dzieki Tobie poniucham ta "bombe kwiatowa" ,
ktora chodzi mi po glowie juz dosc dlugo
Watek Winly  przynosi efekty.
Dziekuje dziewczyny
|
Nie ma za co U mnie leży i się kurzy więc może Tobie się przysłuży O, wierszyk mi wyszedł 
Ja w ogóle nie potrafię nic polecić perfumowego, nie wiem jak Hexxana to robi. Mi się podobają tak różne i odmienne zapachy, a mało tego, jeden potrafi mi się podobać, a drugi, o teoretycznie podobnych nutach, nie podoba mi się wcale. Mimo wszystko radzę testować wszystko na sobie Za przykład może posłużyć to, że uwielbiam zapachy różane w związku z czym w lului zamówiłam sobie próbkę Annick Goutal Ce Soir ou Jamais. Z próbeczki zapach pięknych róż, a na mojej skórze po pół godzinie kocie siki 
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Viollet87
Dominika Ty masz Flowerbomb? No wow  czemu w zbiorku nie pokazałaś? Albo nie zauważyłam  albo masz próbkę tylko hehe...
|
No właśnie mam tylko próbkę i jakoś mnie nie zachwycił 
Faa miło Cię widzieć Co za avek
Moment Uchwycony
|
|
|