2006-04-12, 11:16
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Lany poniedziałek - nienawidzę!
Cytat:
Napisane przez Little_Shee
ja uwielbiam lany poniedziałek. Zazwyczaj spędzam go na wsi, ale mi to nie robi róznicy gdzie. Z natury ze mnie psotnik straszny więc to ja wszystkich wodą terroryzuję i zbieram bandę podobnych oprychów i razem wychodzimy polewać biedne babcie. Wszystkie chwyty dozowlone, często gesto lany poniedziałek nie konczy sie na jednym dniu  Oblewamy się woda, obrzucamy błotem... heh... A najczęściej też wszystko zaczyna się od mojego taty. Jak nie uda mi się wcześniej wstać od niego to bierze garnuszek wody, podnosi kołdrę i lu!! heh.. i tak robi wszystkim  no a potem to już nie ma zmiłuj. O tyle to jest fajne, ze w moim otoczeniu ludzie znają się na żartach i nie ma marud, które by się obrażały. Tak ja powiedziała Atram, to tylko jeden dzień w roku więc można się wyluzować i poczuć trochę jak dzieciak 
|
POPIERAM POPIERAM!!!
Uważam, że ten raz w roku można być mokrym! A ile przy tym radochy :P No bo Asia, zamiast łazić na spacerki prosząc się o oblanie, sama zbiera ekipe, wiaderko w łapke i wio na osiedle Ale ja oblewam tylko znajomych i rówieśników!
|
|
|