Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - pistolet Air Brush
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-12, 11:24   #2
paulakrk
BAN stały

GG do paulakrk
Dot.: pistolet Air Brush

karolayno pokaż nam sprzęciki ktore widziałas i nad którymi sie zastanawiasz - wtedy skomentujemy i spróbujemy doradzic Ja sama mialam airbrusha - ale sprzedałam jakis czas temu więc nieco wiedzy na ich temat mi uleciało

A co do allegro - produkty tam sprzedawane ( oczywiscie nie wszystkie), sygnowane mianem " profesjonalnych produktów do przedłuzania paznokci " są tak naprawde absolutnym szmelcem , ktorego ja za darmo bym nawet nie wzięła. Był tu juz np. wątek dotyczacy MMA - szkodliwego zwiazka , ktory w katastrofalny sposób wpływa na paznokcie, tak ,ze po uzyciu artykulu , ktory go zawiera mozemy sie pozegnać z normalną płytka paznokcia.
Tego typu produkty - np zel za 20 zł badz liquid za 30 dobrymi byc nie mogą.NIe maja potrzebnych atestów a sprowadzane są zazwyczaj z Baaardzo dalekiego wschodu I nikt przy zdrowych zmysłach, choć troche szanujący swoje zdrowie nie załozyłby sobie tego dobrowolnie na paznokcie.
Nieco inaczej ma sie sprawa z lampami - rzeczywiscie mozna dostac tania , dobrą lampe - tylko trzeba uwazac by nie trafic akurat na taki model gdzie pasuje tylko 1 okreslona zaróweczka...
Podobnie ozdoby - czesto są taniej a dobrej jakosci ( choc szmelc tez si ezdarza).
I pilniki mogą być Ok - choc trafiałam tez na badziewne rozpadajace sie w rekach .
paulakrk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując