Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - studniówka 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 21:10   #99
midnight 1991
Przyczajenie

Dot.: studniówka 2010

Cytat:
Napisane przez judkaaa Pokaż wiadomość
Tak jestem zimą i mam ciemno brązowe oczy. Dzięki za rady A jak myślisz, jakie usta?
Przy delikatnym makijazu oka, usta mozesz wyeksponowac fuksiowym odcieniem szminki... oczywiscie najpierw uzyj na nia zwyklego podkladu, jak sie wchlonie kolorek na koncu delikatnie przypudruj
i bedzie git nie smaruj blyszczykiem kolor i tak jest intensywny, bedzie za duzo a tak przynajmniej bedziesz miala w miare trwalo, a wrazenie bedzie jak ja to nazywam "piórkowe" przede wszytkim naturalne i delikatne , mimo takiego odcienia
Moj zloty srodek przy ktorym zostane to roz ..nie ma mocnych wymodeluje ci twarz i doda uroku
odpowiedni odcienien rozu ozdobi cie calkowicie zadnego makijazu nikomu nie robie bez uzycia rozu xD sama mam 6 fajnych odcieni z inglota po trochu do kazdego typu urody 2 dla siebie;p
jak kogos maluje to uzywam swoich sprawdzonych , wstaw jakies zdjecie twarzy
moze dobierzemy jakis kolor i odpowiednie miejsce nalozenia (przy roznych rysach inaczej sie naklada)
JellyJumper
Co do faceta rozne sa gusta..ja swojej osobie towarzyszacej zostyawilam wolna reke... tzn powiadomilam go jakim jest typem urody i kolor ma wybrac ktorys z nich...ma wygladac dobrze, a nie wygladac tak jak ja xDDD poza tym nawet smieszy mnie troche to dobieranie ubiory faceta do swojego wiec musisz kombinowac bo gajerek ma nietypowy
ja kazalabymm u zalozyc do tego wdzianka ciemna koszule i blekitny krawat^^
grunt to zeby Ci go zazdroscily

hmm zloty to i tak juz duzo... teraz musisz sie pilnowac zeby nie pszesadzic postawilabym na czern ale taka hmm wyluskana;p
czarne buty , co do naszyjnika.. sa takie kolie z samych lancuszkow, nawet niedrogie sama bede miec...taki hmm lancuszek kolo lancuszka
http://bi.gazeta.pl/im/0/6848/z6848130M.jpg tu masz kolo kiecki cos takiego... mozesz wczepic kilka czarych koralikow w to takich wiesz gdzieniegdzie, w sklepie ze sztuczna bizuteria typu kolczyki bransolety, dorwiesz tanio jakies kolczyki albo wlasnie bransolety z czarnymi elementami poprzyczepiaj je tak wiesz gdzieniegdzie, (trzeba oczka rozgiacz przyczepic gdzie chcesz i przygią bez filozofii ) kit z tym ze beda troche od siebie rozne, dla mnie to bylby plus,roznosci czarne i polyskujace węgielki fajne rozwiazanie i duzo nie wydasz ewentualnie na allegromozeszkupic te plastikowe swiecidelka,ale placisz za paczuszke i amsz wszystkie takie same , wiec wolalabym kupic pare kolczykow, cos badziewnego na szyje przysiedziec przy y godzinke i bedzie dobrze ;p nikt takiego czegos miec nie bedzie
torebka tez czarna ewentualnie z jakims zlotym lancuszkiem , albo zapieciem (unikaj krysztalkow xDD)
bransoletke sobie odpusc , kolczyki jesli juz to czarne male kuleczki przy uchu (szyje i tak juz bedzies zmiala dluga przy wiazaniu kiecki na niej) a ze sukienka jest w stylu lat 50. to jak najbardziej takie rozwiazanie bedzie najlepsze

co do makijazu... hmm nie robilabym tez za wiele... albo zaszalej ze sztucznymi rzesami- bez cieni , albo walij sobie typowa dla tych czasow czarna "jaskolke"... usta zostaw - za duzo bedzie jedynie co mozesz zrobic to tak na dzien przed potraktowac je peelingiem ;p zeby wyglądały świeżo (nie opierzchnięte od mrozu)

Edytowane przez midnight 1991
Czas edycji: 2010-01-03 o 21:20
midnight 1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując