Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak ściąć włosy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 20:12   #7
nnikka
Rozeznanie

Dot.: jak ściąć włosy?

Cytat:
Napisane przez klematia Pokaż wiadomość
Tylko jak "uzyskać" takie falowane włosy?Może stosując jakiś np.szampon do kręconych i falowanych włosów (tylko czy on pomoże?) albo wycieniować jakoś włosy (jeśli tak to w jaki sposób?).Przy okazji podkreślę że nie mam codziennie za dużo czasu na układanie włosów i moje włosy są średnio podatne na takie zabiegi.
ps.kiedyś miałam grzywkę na bok ale ją zlikwidowałam bo było mi niewygodnie a na razie rozważam opcję mienia całkiem prostych włosów za pomocą stosowania jakiś preparatów.
za pomocą samych preparatów napewno nie uzyskasz idealnego efektu prostych włosów na nawet pół dnia jesli maja skłonnosc do wywijania sie wiem co mówie-bo próbowałam różnych kosmetyków tego typu i kończyło sie na tym ze po góra czterech godzinach moje włosy znowu falowały-do dłuższego efektu potrzebna jest prostownica której ja unikam jak ognia bo po roku uzywania pokruszyły mi sie od niej włosy na końcach takze nie polecamzreszta prostowanie co rano też zabiera dużo czasu

na falowane włosy mam bezpieczny choć niewygodny przepis-na noc nakrecic umyte i podsuszone włosy na grubsze rzepowe wałki i iśc spac
wprawdzie nie spi sie za wygodnie ale fale sa bajeczne i po wgnieceniu pianki trzymają sie cały dzień

drugi sposób to jakas delikatna trwala na grube wałki ale nie wiem jak to działa na włosy bo nie próbowałam
nnikka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując