Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ja i moja matka
Wątek: ja i moja matka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 21:21   #54
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: ja i moja matka

Cytat:
Napisane przez Wierzbiccy2 Pokaż wiadomość
Dziekuje za wparcie.Mamy jasno postawiony cel.Usamodzielnic sie.Pojawiła sie dla nas pewna szansa z ktorej chcemy skorzystac.Mieszkanie jednopokojowe po babci mojego męża-co prawda nie jest to mieszkanie wlasnosciowe.W tej chwili toczy sie w sadzie sprawa o ubezwlasnowolnienie babci.Mieszkanie stoi puste.Bedziemy sie starac wiec o to mieszkanko.Prawda jest to co napisala jedna z Was-co niektore osoby naskoczyly na mnie na tym forum.Poczulam sie jak nieodpowiedzialna gówniara ktorej nie chce sie pracowac,ktora tylko woli sie użalać.Nie jest to prawda.Prace znajde-bo chce pracować.I bedzie dobrze.

Tylko wiecie-wciaz bedzie mi przykro ze moja córka ma takie babcie.A ja ze mam taka matke... Nie chce zrywac z nia kontaktu-dla Natalki-mojej corki.Chcialabym aby moje dziecko mialo babcie
Przepraszam a zastanowiłaś się nad tym? bo ja tego sobie nie wyobrażam - babcia ma wnuczkę gdzieś, nie jest tak super jak jej inne wnuczki i co? też ma się czuc gorsza? no ja tego nie rozumiem ma widziec jak matka traktuje własną córkę? po co? no ja nie rozumiem, wg mnie jak matka i babka ma gdzieś córkę i wnuczkę to ja ja też tak mam
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując