Re: Kupiłam pODróbki na Allegro ?:(
Właśnie mama podobny problem... zakupiłam na Allegro próbkę perfum Hot couture - perfumki bez zarzutu, intensywny i b. trwały zapach..
Teraz nabyłam miniaturkę ww. i mam cały czas wątpliwości, niby czuję je wciąż na sobie ale mam wrażenie że to jednak co innego, nie wiem może inna pora, inny dzień cyklu menstr., ale to na pewno nie 100 % to samo co próbka... nie twierdzę że podróbka.. ale jak sprawdzić czy oryginał?
Jak udowodnić komuś że sprzedał podróbkę? Co prawda jestem dosyć zadowolona z miniaturki, jednakże mam takie wątpliwości...
Ja mam tylko kilka czy kilkanaście komentarzy no i gdybym wystawiła negatywa osobie która ma ich sto czy więcej zarobiłabym to samo u osoby z dużą przewagą...
Właśnie ta osoba od której kupiłam miniaturkę otrzymała niedawno jeden negatyw (nie twierdzę że słusznie wystawiony, nie wiem) ale skomentowała go w sposób: "co Pani się czepia, ja mam TYLE pozytywów!!"... w ten sposób może działać wiele osób wciskających podróbki... jak sie ktoś zorientuje zwrócą, a jak nie to i pozytyw dostaną...
Bez obrazy dla uczciwych Allegrowiczek [img]icons/icon7.gif[/img]
|