Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-03, 21:31   #4124
syla2311
Raczkowanie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie

Witam kochaniutkie brzuszeczki

Na poczatek chcialam zlozyc Wam wszystkiego najlepszego w tym Nowym 2010Roku

Troszeczke mialam do nadrobienia, bo jakies ponad 20 stron, ale juz jestem na biezaco. Nawet nie bede probowala cytowac bo za duzo tego wszystkiego.
Powiem tylko ze sliczne macie brzuszeczki, a mamusie rozpakowane( Lili, Kamyczek) te Wasze pociechy cudowne od ciotki wizazowej.

......................
A teraz troche o mnie
Mielismy cudowne plany jesli chodzi o sylwestra u znajomych - plaza o 24 i etc i co????? wielka du....a tak mnie w srode gnaty bolaly ze nie odwazylam sie wyjsc z domu, bo myslalam, ze to grypsko mnie lapie i oczywiscie zadzwonilam do znajomych, ze nas nie bedzie - sylwester pod kocem na kanapie - tv i sylwestrowa noc w Lodzi
Na szczescie obeszlo szerokim lukiem i tylko mnie nastraszylo, ale mysle ze dobrze ze zostalismy w domu i sie troszke wygrzalam.

Musze sie pochwalic ze wczoraj odebralismy juz komode, materacyk i wanienke. A dzisiaj pojechalismy poogladac wozki i spodobal mi sie i mojemu tz tak samo Graco symbio travel system - jest leciutki zwrotny, super sie prowadzi:
http://www.youtube.com/watch?v=y7DVhcHABOg

Juz mielismy go brac a tu babka mowi nam ze juz jest sprzedany bo to ostatni i mozemy go miec ale musimy zlozyc zamowienie i musimy tydzien poczekac - no to nie jest dlugo wiec jakos wytrzymam
syla2311 jest offline Zgłoś do moderatora