Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Być konsultantką... Avon, Oriflame...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-12, 13:04   #85
Roxette
BAN stały

GG do Roxette
Dot.: Być konsultantką... Avon, Oriflame...

Cytat:
Napisane przez kajasia222
Mogę odpowiedzieć tylko jesli chodzi o Ori, zamówień nie musisz składac co miesiąc, ja np składam co kilka miesięcy gdy am sporo produktów, przeważnie jednak dopisuję sie do moejej dyrektorki. Z bazy wypiszę Cię po roku od momentu zapisania się, po roku płaci sie opłatę wznawiającą, jeśli jej nie zapłacisz w tym miesiącu w którym się zapisałaś traktują to jak wypisanie się. Więc musisz sprawdzić w jaim miesiącu sie zapisywałaś i jeśli hcesz nadal byc konsultantką to zaplać wtedy opłatę wznawiającą. Jeśli na necie złożyłaś zamówienie to ono jest bo masz konto jeszcze aktywne, czyli zamówienie powinno byc zrealizowane. Możesz do nich zadzwonić i zapytać. Ale wydaje mi się, że jesli cię system nie odrzucił i wszystko dobrze wypełniłaś to będzie paczka
ile wynosi ta opłata wznawiająca i gdzie mam ją wpłacić? w biurze regionalnym? bo rozumiem, ze teraz jeśli zamówienie będzie co miesiąc to doliczą ją sobie do zamówienia?
Przepraszam, że Cię tak męczę, ale mimo, że już tam długo jestem to an razie "początkuję"
Roxette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując