2010-01-04, 08:39
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ja i moja matka
Cytat:
Napisane przez KasiaWisniewska
Przeciez mowi wam ze chce sie wyniesc a wy ciagle te swoje ble ble .
|
A wiesz ile rzeczy ja bym chciała ?
Niech się wyniesie od matki to zobazy jak zmienią się ich relacje.
Cytat:
Potraficie tylko obrazac. .
|
Nikt jej nie obraza. To że szokuje nas jej zachowanie i negujemy je nie znaczy że stawiamy sobie za cel obrażanie kogokolwiek.
Cytat:
Ile jest takich rodzin ze po slubie mlodzi mieszkaja z rodzicami?! Malo??? Nie!!!! Sama znam takich wiele.na garnuszku rodziców?? .
|
Mogą być nawet i tysiące takich rodzin jedak w TEJ rodzinie - współżycie w jednym mieszkaniu jst niemożłiwe.
Cytat:
Przeciez placa.ich jest troje,jest jeszcze mama i babcia.placa po polowie-chryste i coz ztego.naprawde zamiast jakos podniesc na duchu tylko sie czepiacie..
|
Płacą płacą. Ile ? połowe czynszu ? ile wynoszą opłaty ? 500 zł ? 600 zł ? na pół to są grosze. Mieszka im się tanio więc szkoda się wyprowadzić.
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------
Cytat:
I to stwierdzenie ze autorka domaga sie zeby matka zajela sie jej dzieckiem..... Chyba nie doczytalyscie. Autorka jedynie. Trudno mi zrozumiec dlaczego matka nie chce zajac sie jej dzieckiem. Skoro pomaga jednej corce to i drugiej powiina pomoc.nie uwazacie???
|
Skoro zajmuje się już 2 dzieci siostry, to ma sobie wziąść na głowe jeszcze jedno?
|