2010-01-04, 09:24
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Cytat:
Napisane przez baybe3
A ja kliknęłam nr 2  Wprawdzie korektor niezbędny ale ujednolicenie jest a i brak maski - a to coś, co lubię najbardziej
ps. Który diorskin używasz?
|
no ja się przed chwilą pomalowałam i znów niby krycie nie halo, ale jednak to coś na wzór rozświetlenia jest ... i jeszcze mi tego testera zostało -w życiu takiego dużego nie dostałam wcześniej 
używam diorskinn forever - od lata miałam 020 a teraz w sephorze na -30% kupiłam 010.
Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau!
Dobereke Dziewczynki  Widzę, że nam grono zubożało  ..
Stosowałam tą samą taktykę  Ignorując jej przechwałki i wywody na temat tego co ona sobie kupiła sama w sephorze/GC i jakie to jest ekstra..
Ale to trochę przerażające się robi jak pomyślę o czymś fajnym, na co niezbyt mam kasę i po chwili pojawia się myśl "ale jakbym oszczędziła na zakupach spożywczych.."  Niedługo chleba do ust nie włożę, a jakieś cacko z Tru kupię..  Jak już do tego dojdzie i to zauważycie, to proszę, niech ktoś mnie zbanuje czy coś..  Bo przecież z głodu umrę 
|
no ja już dobre 2 miesiące słodyczy nie kupuję 
Cytat:
Napisane przez ilios
mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona z shimmera 
ja jestem [zwlaszcza jak sie zobaczy w douglasie taki sam, tylko bez pedzelka, za 190  ]
juz lepiej bys zaplacila, bo sie jeszcze wrzodow nabawisz z tego stresu  ale padlam z Twoich wczorajszych rozwazan na temat wyjscia do kina - dla mnie kosmetyki tez juz sie powoli staja waluta, na ktora wszystko przeliczam
ciekawe kiedy dotrze do mnie paczka z super kremem pod oczy, cieniami ysl i kredka do oczu 
|
no jak mam wrzody dostać to musze kupić
przecież potem na leki więcej wydam 
Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau!
Nie bluźnij
Hm... to muszę się namyślić, czy iść na ten film czy jednak nie ...  No cóż, dzięki za info dziewczyny  zawsze to będzie 56zł do przodu na kosmetyk 
|
chore jesteśmy
|
|