Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-04, 09:24   #3113
mejkapownia
Wtajemniczenie

GG do mejkapownia
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII

Cytat:
Napisane przez baybe3 Pokaż wiadomość
A ja kliknęłam nr 2 Wprawdzie korektor niezbędny ale ujednolicenie jest a i brak maski - a to coś, co lubię najbardziej

ps. Który diorskin używasz?
no ja się przed chwilą pomalowałam i znów niby krycie nie halo, ale jednak to coś na wzór rozświetlenia jest ... i jeszcze mi tego testera zostało -w życiu takiego dużego nie dostałam wcześniej
używam diorskinn forever - od lata miałam 020 a teraz w sephorze na -30% kupiłam 010.

Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau! Pokaż wiadomość
Dobereke Dziewczynki Widzę, że nam grono zubożało ..

Stosowałam tą samą taktykę Ignorując jej przechwałki i wywody na temat tego co ona sobie kupiła sama w sephorze/GC i jakie to jest ekstra..

Ale to trochę przerażające się robi jak pomyślę o czymś fajnym, na co niezbyt mam kasę i po chwili pojawia się myśl "ale jakbym oszczędziła na zakupach spożywczych.." Niedługo chleba do ust nie włożę, a jakieś cacko z Tru kupię.. Jak już do tego dojdzie i to zauważycie, to proszę, niech ktoś mnie zbanuje czy coś.. Bo przecież z głodu umrę
no ja już dobre 2 miesiące słodyczy nie kupuję

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona z shimmera
ja jestem [zwlaszcza jak sie zobaczy w douglasie taki sam, tylko bez pedzelka, za 190 ]

juz lepiej bys zaplacila, bo sie jeszcze wrzodow nabawisz z tego stresu ale padlam z Twoich wczorajszych rozwazan na temat wyjscia do kina - dla mnie kosmetyki tez juz sie powoli staja waluta, na ktora wszystko przeliczam

ciekawe kiedy dotrze do mnie paczka z super kremem pod oczy, cieniami ysl i kredka do oczu
no jak mam wrzody dostać to musze kupić
przecież potem na leki więcej wydam

Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau! Pokaż wiadomość
Nie bluźnij

Hm... to muszę się namyślić, czy iść na ten film czy jednak nie ... No cóż, dzięki za info dziewczyny zawsze to będzie 56zł do przodu na kosmetyk
chore jesteśmy

chłopiec czy dziewczynka ?

mejkapownia jest offline Zgłoś do moderatora