Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-04, 11:10   #3128
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
ja tez sie na Parnasusa szykuje i jeszcze na alicje w krainie czarow i nostalgie aniola
Tak tak . I jeszcze na Sherlocka Holmesa

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, miała któraś może mleczko do demakijażu niny ricci co teraz jest przecenione? bo kliknęłam je i ciekawa jestem
Nine przyszlosciowo odradzam. Koncern zaprzestal produkcji kolorowki i pielegnacji juz jakis czas temu.

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
no to czekamy!

mi się tylko nie spodobało jak MagKoni zrobiła zdjęcia swojej kolorówki- napisała to w poście na tru, że zaprasza do oglądania i ten sam post wkleiła na inny wątek....ale stwierdziłam, że nie będę tego komentować bo co jej napiszę? nie chwal się? i zaraz bym się i tak dowiedziała, że zazdrosna jestem
wszystko możliwe...ale chyba jak jest na prawdę to się nie dowiemy
Mam nadzieję, że będziesz zadowolona pędzelek faktycznie przyjemny i fajny do rozświetlaczy oraz modelowania

a ja się cieszę zawsze to dni łaski dla portfela

to poluj! pojawia się co jakiś czas na tru więc trzeba ciągle lookać. A jedna wizażanka kupiła na all i też jest zadowolona więc może tak upolujesz?
w sumie w większości takich sklepów są niemiłe ekspedientki... u mnie na 100% są takie!
heh no długaśnego posta walnęłaś, ale nie wiedziałam, że nasza nowa wizażanka takie rzeczy wypisywała! aż chyba muszę poszukać tego wątku i przeczytać!
Watek to "wiarygodne perfumerie internetowe". Interesujaca lektura.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
kurcze oby dzis cos przyszlo
Ja to ambitnie czekam na paczke z 6. grudnia .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora