2010-01-04, 14:34
|
|
Przyczajenie
|
Powiększanie piersi - dr Kasprzyk
Witam serdecznie wszystkie zwolenniczki powiększania piersi 
Naczytałam się już mnóstwa wiadomości na forum o podobnych tematykach, więc z góry przepraszam, bo pewnie nudne jest odpisywanie na non stop te same pytania.
Jednak nadal mam problem - którego lekarza wybrać.
Chciałabym, aby moje nowe piersi miały naturalny wygląd, zdecydowanie nie podobają mi się okrągłe- wyglądające jak piłki do koszykówki pokryte skórą. Obecnie mam małe 75 b, więc duże c w przyszłości w zupełności mnie usatysfakcjonuje 
Przeglądałam wiele opinii, oglądałam wiele galerii zdjęć pooperacyjnych, ale nadal jednak nie jestem przekonana. Wydaje mi się, że ze wszystkich obejrzanych zdjęć najlepsze cycuszki robi dr. Kasprzyk (najbardziej naturalne kształty) , który operuje w krakowskiej klinice Art-Med. Ale czy to faktycznie właściwy wybór? Może są tu jakieś dziewczyny, które miały styczność z Panem Doktorem i mogą podzielić się opiniami na jego temat lub wysłać zdjęcia (venom36@interia.pl). Jeśli uważacie, że inny Pan Doktor zasługuje na uwagę to również proszę o opinię.
I jeszcze jedno pytanie dotyczące Waszych pooperacyjnych doświadczeń. Na stałe mieszkam i pracuję za granicą. Hmm... smażę hamburgery w jednym z dublińskich Mc Donaldsów. Wiąże się to czasami z podniesieniem czegoś ciężkiego lub szybką pracą- wiadomo. Dziewczyny jak długo po takiej operacji powinnam unikać podnoszenia ciężkich przedmiotów lub intensywnej pracy, aby nowym cycuszkom nic się nie stało. Z góry dziękuję za odpowiedzi i uwagę,
pozdrowienia dla wszystkich posiadaczek ślicznych biuścików oraz oczywiście tych noszących się z zamiarem
Edytowane przez venom36
Czas edycji: 2010-01-04 o 14:36
|
|
|