2010-01-04, 19:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
hej 
Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop
Ojć to niedobrze, że tak słabo spałaś 
I jeszcze tyle czasu na uczelni musisz siedzieć. Współczuję Ci 
Ale trzymaj się cieplutko 
|
Ja jednak się urwałam po kilku godzinach na wydziale bo się okazało, że nie jestem jeszcze tam aż tak bardzo potrzebna Na wykład oczywiście nie poszłam Ale za to siedziałam 3h nad literaturą i z braku weny nie napisałam nic do magisterki 
Cytat:
Napisane przez antunka
Pogoda dzisiaj parszywa i te nieodśnieżone chodniki  Myślałam, że nie dojdę do domu. Taszczyłam ciężką torbe z zakupami i co chwila wpadałam w poślizg na 10-centymetrowej warstwie śniegu, której nikt nie raczy odgarnąć. Ale zakupy zrobione, zupa się gotuję a jutro wolny dzień i ruszam na sklepy 
|
Oj pogoda parszywa jak nic Ale widzę, że będzie jeszcze gorzej jak tylko ten śnieg zacznie się zmieniać w błoto Ja mam problem z butami i solą którą sypią śnieg. Wszystko od razu widać na moich czarnych kozakach i na dodatek nie mogę się tego paskudztwa pozbyć - wyczyszczenie mokrą szmatką działa na chwilę 
Cytat:
Napisane przez evangeline
udanych łowów jutro  ja właśnie wróciłam z CH, kupiłam tylko jedną tuniczkę i to z nowej kolekcji, bo tradycyjnie z przecenionych nic mnie nie urzekło  ale zakup uważam za bardzo udany, może uda mi się wrzucić Wam foto.
|
czekamy na fotki 
Chciałam do Was wcześniej napisać ale wizaż nawalał że ho ho
Czas edycji: 2010-01-04 o 19:52
|
|
|