Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-04, 19:45   #2261
jojla
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

hej

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Ojć to niedobrze, że tak słabo spałaś
I jeszcze tyle czasu na uczelni musisz siedzieć. Współczuję Ci
Ale trzymaj się cieplutko
Ja jednak się urwałam po kilku godzinach na wydziale bo się okazało, że nie jestem jeszcze tam aż tak bardzo potrzebna Na wykład oczywiście nie poszłam Ale za to siedziałam 3h nad literaturą i z braku weny nie napisałam nic do magisterki

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Pogoda dzisiaj parszywa i te nieodśnieżone chodniki Myślałam, że nie dojdę do domu. Taszczyłam ciężką torbe z zakupami i co chwila wpadałam w poślizg na 10-centymetrowej warstwie śniegu, której nikt nie raczy odgarnąć. Ale zakupy zrobione, zupa się gotuję a jutro wolny dzień i ruszam na sklepy
Oj pogoda parszywa jak nic Ale widzę, że będzie jeszcze gorzej jak tylko ten śnieg zacznie się zmieniać w błoto Ja mam problem z butami i solą którą sypią śnieg. Wszystko od razu widać na moich czarnych kozakach i na dodatek nie mogę się tego paskudztwa pozbyć - wyczyszczenie mokrą szmatką działa na chwilę

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
udanych łowów jutro ja właśnie wróciłam z CH, kupiłam tylko jedną tuniczkę i to z nowej kolekcji, bo tradycyjnie z przecenionych nic mnie nie urzekło ale zakup uważam za bardzo udany, może uda mi się wrzucić Wam foto.
czekamy na fotki

Chciałam do Was wcześniej napisać ale wizaż nawalał że ho ho

Edytowane przez jojla
Czas edycji: 2010-01-04 o 19:52
jojla jest offline Zgłoś do moderatora