Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Facet nie pies, czyli kompleks na punkcie szczupłości
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-04, 19:59   #14
Merys
Zakorzenienie

Dot.: Facet nie pies, czyli kompleks na punkcie szczupłości

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Inspiracją dla mojego wątku był news z pudelka o "prawdziwych kobietach" w rozmiarze xxl, które pozowały w jakiejś gazecie do sesji zdjęciowej. Czytam tytuł i myślę - okej, ale dlaczego prawdziwymi kobietami są tylko i wyłącznie posiadaczki rozmiaru 38 i więcej? Czyli że szczupła, piękna kobieta w rozmiarze 36, a nawet 34 (niekoniecznie anorektyczka, niektóre dziewczyny/kobiety przecież mogą być bardzo drobne) nie jest prawdziwa? Jest już okropna, bo nie ma tych 60kg tylko swoje 50kg?
Wydaje mi sie ze ta sesja zdjeciowa miala na celu pokazac ze, kobiety z cialkiem sa rowniez atrakcyjnie, a nie tylko szczuple modelki. Wiec, nie bierz tego tak do siebie

Ludziom zawsze cos nie pasuje, a to za chuda, a to za gruba, a to ma male piersi, a to za duze, koszmar
Tak naprawde szukaja idealu ktorego nie ma
Sadze ze moglabys zaczac szukac w swoim wygladzie pozytywow. Czy facet, nie wiem, znajomy, znajoma nie mowili Ci kiedys co im sie podoba w Twoim wygladzie? Zaakceptuj siebie taka jaka jestes i nie przejmuj sie innymi dla wlasnego zdrowia.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując