Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
Napisane przez jyyli
Na razie nie wysyłaj, póki nie będę pewna, że będę mogła Ci zamówić z all. Ale teraz widzę, że moje konto istnieje, nawet mam kilka komentarzy, bo brat cośtam sprzedawał czy kupował, to tylko z nim pogadam odnośnie przelewu
Ja się nie mogę z kimś uczyć 
|
ok Ja napisałam do jednego sprzedawcy, jutro Ci wyślę PW 
Jak nie bedzie nam szło to przestaniemy, nic na siłę.
Cytat:
Napisane przez blondyna789
w ogóle się wkurzam, bo wiecznie pełna chata już trochę mnie przerasta i dobija.. nie wiem może nie jestem przystosowana, ale zwyczajnie mnie taki tłok męczy.. tzn co innego jak się imprezuje i na luzaku leży na kanapie, a co innego jak rodzina/ goście/ bieganie w kółko ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) wszystko mnie już drażni i nic mi nie pasuje
moja bratowa ma długie włosy i chce je trochę ściąć , a moja mama lata za nią jak służąca i 'nie ścinaj, nie ścinaj, nie rób tego, nie rób tamtego... a bo ola to, ola tamto...' normalnie gorzej mi  nie żebym była zazdrosna (choć na pewno trochę jestem) ale kuźwa cały czas wychwalanie pod niebiosa mojej bratowej... ja tam jej powiedziałam krótko, że takie włosy jak ona ma to moje marzenie i żeby nie ścinała.. ale nie będę przecież jej o to błagać. to moja mama mówi do mnie, że powinnam jej doradzić, bo to , że mi ktoś zje*ał fryzurę to nie znaczy, że jej też musi! 
|
 :conf used: 
Blonduś, Tobie też jutro odpiszę. 
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Ten AOH?
Wystawiłaś już recenzję? Ja właśnie się za to zabieram 
|
a co to AOH? 
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-do-twarzy.htm
Myślicie,że przyda mi się do maikjazu na studniówkę? Już nie było go u mnie, ale tak łądnie błyszczał na skorze. Niew iem po co mam go kupić w sumie, pewnie nie będę uzywać. Jak myslice, kupic, nie kupic?
Cytat:
Napisane przez motylek1007
prosze was o pomoc sprawie grzywki mojej  dodalam fotki do albumu, mysle ze zdjecia jasno opisalam
w której mi jest lepiej?
mogąbyć własne sugestie tez 
|
dłuższa, ja zrobiłąbym całkiem, taka cos w stylu jak ja kiedys miałam, o wiele dłuższa.
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------
W ogóle, to ja teraz mniej na wizażu będę. Czas sie wziac porządnie do nauki do matury. zostały cztery miesiące. We ferie mam zamiar napisac juz pracę i konspekt na ustny polski i mieć to potem do maja w 
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------
Miki, ankietę wypełniłam juz wczoraj, recenzję zaraz napiszę. Ankieta fajnie mi wyszła nawet
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post35348317 Wymianka 
Hula Hop
440/5000 minut
|