Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-04, 20:18   #3210
Koszka876
Raczkowanie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII

Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau! Pokaż wiadomość
Trochę sobie jestem winna, bo poszłam do polecanej przez koleżanki dziewczyny, w najbardziej lansiarskim salonie w mieście , do "dyrektora kreatywnego" czy innego "mistrza" (w tym lansiarskim salonie jest kilka poziomów zaawansowania fryzjerów.. ) .. Z tym, że nie na oficjalnie "na strzyżenie" (gdzie czesze ludzi za ponad 120zł ) , tylko w ramach bycia "modelką" (raz w życiu mogłam się tak nazwać ) na szkoleniu fryzjerów z tego salonu. W ramach owego 'modelowania', miałam mieć obcięte klasycznie (jak chciałam ) włosy, za free (pozostali na szkoleniu fryzjerzy patrzyli jak to wszystko się robi). No i fajnie, 2 profesjonalnych fryzjerów się mną zajęło, przeprowadzili jakiś mega wywiad o mnie i moich włosach . Zapytali jak mocno chciałabym mieć włosy przycięte, pokazałam DOKŁADNIE No i zaczęły się schody, bo zamiast boba do połowy szyi ( takiego chciałam), dostałam mini-boba ledwo za ucho Dla mnie to strasznie krótkie włosy pozbawili mnie chyba 15 cm .. A że mam bardzo cienkie i delikatne włosy, to wygląda to tak se.. No i ogólnie, nie miałam jak "reklamować" swojego niezadowolenia, bo cóż... podczas szkolenia wychodzi różnie, prawda?

Koszka witamy na naszym Oddziale Uzależnień

Doskonale rozumiem co przeżywasz. Jak dwa lata temu obcięłam grzywkę ( a nigdy wczęśniej jej nie miałam), to myślałam, że nigdy z domu nie wyjdę. Na szczęście włoski odrosły. Za to masz pełno truskawkowych kosmetyków i możesz się pięknie umalować. I jeszcze nakupować mnóstwo uzależniających maseczek do włosów na przykład Za tydzień włosków już będzie więcej, zobaczysz
Koszka876 jest offline Zgłoś do moderatora