Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-04, 23:24   #2541
WinlyEm
po prostu Łinli

GG do WinlyEm
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII

witajcie kochane

przyznam że rpzecleciałam tylko wzrokiem co napisałyście dzisiaj. Dzień był cieżki niesamowiecie, dopiero wróciłam do domu (od 11 ) takze sporo zamieszania było i nawał pracy.

Domi, już sie napaliłam na tą rozbiórkę, juz pisalam posta aż zobczyłam że to EDT moze i sie skusze, ale wolę zdecydowanie EDP

Hex, Domi - dziękuję mam nadzeję że zbiorę się i dam rade skończyć te studia

evelinko kochana powodzenia

reziolki dziś wysłałam do Ciebie tuniczkę z boohoo koperty dwie musiałąm skleić, bo większych na poczcie nie mieli

MAD nie organizuje, bo jakoś bardzo mocno mnie nic w tej chwili nie kusi i nie bede miała teraz czasu na organizacje. Ale Cathy namówcie, jej silna wola niekupywania jeszcze MADów juz chyba wisi na włosku

apropos poczty... poszłam dzis z awizem odebrać paczkę (MAD albo NEW LOOK).

a Pani mi mówi, że nie ma "no nie ma, przykro mi, nie wiem gdzie jest"
przyszła druga Pani: "njeee, to na pewno było odbierane, pamiętam".
no żesz nie było odbierane, bo nie było nikogo w domu 31.12. poza tym jakby bylo odbierane, to chyba mieliby to zapisane? bo przeciez kto odbiera to sie podpisuje???
pani pierwsza: " a tak w ogóle, to czy Pani nei widzi, ze to jest aizo z 31 ?!?!?!?! " i patrzy na mnie jak na wariatkę
hę? no i co z tego? to tak jakby było z wczoraj, bo chyba w sylwestra i weekend nie pracowali?
"proszę Pani, ale to był tylko zwykły list, tylko zagraniczny i jakiś duzy" ....... no comment
"nie prosze Pani, nie ma. zapytam listonosza, prosze zapytać jutro" i wziela mi awizo
ale ja poprosze to awizo, bo jak sie jutro upomne?
"yyyy, ale wystarczy podac nazwisko." ...... dobrze juz dobrze, niech Pani weźmie.

no co za ..... jakby co to chyba moge ich obciażyc? bo wiadomo, ze paczka doszła do nich, czyli u nich zaginela mimo wszystko mam nadzieje ze sie znajdzie, bo jak nie :[

I love M*A*D minerals

Edytowane przez WinlyEm
Czas edycji: 2010-01-04 o 23:26
WinlyEm jest offline Zgłoś do moderatora