Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-05, 09:47   #2012
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny na którą godzinę umówić się do fryzjera jeśli ślub jest na 16??
I następne pytanie czy będziecie mieć próbną fryzurę, jeśli tak to kiedy?
co do godziny to nie mam pojęcia moje włosy to pewnie zajmą ok 2 godzin minimum, bo mam je bardzo niesforne
a co do próbnej fryzurki, to u nas wyszło tak, że w kwietniu mój kuzyn bierze ślub, bo się dzidzi dorobił i tak wszystko teraz na szybko wyszło i ciocia mówila że będziemy proszeni, więc wtedy zrobię fryzurkę próbną

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
widze że przygotowania ślubne w pełni a ja kurczę mam lipę bo miała mnie czesać na ślub ciocia tżta- fryzjerka, a teraz w święta dostała udaru i ma połowę ciała sparaliżowaną a ja nie mam żadnego innego godnego zaufania fryzjera.. mam jeszcze w sumie czas ale i tak lipa.. a jeśli chodzi o godziny to kosmetyczkę mam umówioną na godzinę 12 więc fryzjera będę chciała ok 9 bo moje włoski minimum 2 godziny zajmą.. ślub na 17.. troszkę wcześnie to wszystko ale ja lubię mieć ten komfort czasowy a nie w razie jakiegoś obsunięcia biegać w popłochu.. najwyżej powizażuję sobie z wami przez godzinkę w dniu ślubu
przykro z powodu cioci

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć
Dziękuję bardzo za Wszystkie życzenia

Lain-tż lubi moich rodziców, noa le boi się, ze kiedyś będą jkaieś niesnaski(niekoniecznie z moimi rodzicami-mam jeszcze przecież 2 braci którzy tez tu mieskzają) nio i będzie niezdrowa sytuacja. No i wg niego lepiej kilka(naście?)lat mieszkać z moimi rodzicami a później coś kupowaćA boje, ze nie będzie za co kupować a jak dzieci przyjdą z kredytem też będzie cieżko.
I nie wiem czy nie pogadać z jego rodzicami żeby mu troche do rozsądku przemówili, że jak chcą nam rodzice dom dać to trzeba brać i się cieszyć z tego co jest, zwłaszcza, ze moi już remoint planuja i tez sie zdziwili, ze nie chce tu mieszkać i że nie będzie nam lekko coś kupić. No ale zobaczymy-moze za jakiś czas tż zmądrzeje i sam zobaczy, że lepszy rydz niż nic i się przekona do tego domu. ehh nei ma lekko

Ja frzyzjra mam na 6, makijaz o 7.30 ok. 9.30 ruszamy na zdjęcia tak około 13 błogosławieństwo i o 14 msza Wszytsko tak plus minus Do kościoła na szczęście mamy blisko(3km) no ale trochę wczesniej trzeba być
to będziesz żonką jakąś godzinkę wcześniej ode mnie, bo my z tżcikiem mamy na 15 biegając w nerwach po domku będę o Tobie myślała

a! i zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy! pamietacie moje postanowienie?? tak więc 2.01 wypiłam kieliszek szampana za zdrowie i szczęście dla monikidavvida i jej tżcika

edit: Aniołku sto lat i spełnienia marzeń!!!!

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-01-05 o 09:54
mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora