2010-01-05, 09:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
Napisane przez motylek1007
na razie nic nie robie, niech urosnie, to pojde do fryzjera i moze zetne prosto. Bylam w grudniu ją podciąc.
|
Cytat:
Napisane przez dymka
mnie też grzywka kusi  wciąż 
tylko co ja z nią później zrobię - zanim odrośnie to miną wieki
|
Tnijcie, tnijcie będzie nas więcej - grzywaczy nie będę się czuła osamotniona z moim "grzybem" 
Cytat:
Napisane przez dymka
Pokazują ten nowy najwyższy budynek w Dubaju...817 m wysokości, ma 66 wind, które się poruszają z prędkością 65km/h - to ja już wiem jakie będę miała koszmary w najbliższym czasie...
|
Też to widziałam - to jest hardcore chciałabym pojechać taką windą Nawet w windzie w Pałacu Kultury miałam fajne uczucie w żołądku, a co dopiero w takiej? To musi być fun! 
Cytat:
Napisane przez Bejjka
ja mam i na głowie i w głowie  wczoraj do drugiej graliśmy w scrabble z tżetem, wypiliśmy dwie butelki czerwonego wina i przed snem opróżniliśmy chyba pół zawartości lodówki 
możecie sobie wyobrazić moje samopoczucie dzisiaj  niewyspana, skacowana, z bolącym brzuchem, nie mogę ogarnąć wlasnych myśli
właśnie zapuszczam swoją  mam już do nosa, ale zastanawiam się ( intensywne prośby tżeta) czy jej znowu nie ściąć 
|
Ojoj, biedna... ale przynajmniej miło spędziłaś wieczór 
ścinaj grzywkę! (teraz będę wszystkich namawiać )
Cytat:
Napisane przez motylek1007
|
Ta pierwsza jest bardzo ładna ale moja się nigdy tak nie układała, dlatego ją w końcu ciachnęłam 
Cytat:
Napisane przez dymka
takie mi się podobają 
ciekawe czy pasowałaby do mojej twarzy 
|
Myślę, że by pasowała Strasznie mi się podobają długie, ciemne i lśniące włosy, z prostą, gęstą grzywą (na blond włosach już troszkę mniej...)
|