Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-05, 10:46   #2014
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
u mnie w mieszkaniu nie tak dawo temu strzelila jakas rura od pralki. ide sobie jakby nigdy nic przez przedpokoj, a tam nagle kolo lazienki wchodze po kostki w wode zrobilismy blyskawiczna akcje lapania wody zeby nie poplynela do pokoi na szczescie sasiadow nie zalalismy

wiekszosc facetow tak ma a najwcej tych chodzacych na silke, gdzie cwicza cala gorna czesc ciala, a nozki slabiutkie i cienkie jak przecinki zabawnie to wyglada

ja uwazam, ze niejedzenie kolacji moze conajwyzej spowolnic przemiane materii na pewno staly spadek wagi to nie bedzie.

u mnie rozstawianiem winietek zajmie sie obsluga, ktora przygotowuje sale zostawie im plan usadzenia gosci i mysle, ze sobie poradza (przynajmniej tak mnie zapewniala pani organizatorka)

cos dzis senna jestem

Aniołku sto lat!!
no ja wlasnie sie zastanawiam czy zaufać pania z sali bo mamy wesele tam gdzie moja przyszla szwagierka wszystko bylo super, tylko jedna rzecz jej wlasnie zwalili te winietki mimo ze dala im gotowy plan i tak cos zle polozyli wiec teraz mam dylemat, no ale zobaczymy
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora