2010-01-05, 10:58
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez centipede
Nie mam pojęcia  300-400zł? 
|
U mnie co laska, to 600-800zl dla ksiedza, 150 dla koscielnego
Cytat:
Napisane przez anesh_
Na zakupach byłam  jupi 
|
I co kupilas?
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
Wybieramy do naszego miasta jakoś po 14.01 celem:
-wzięcia licencji z mojej parafii i zaniesienia jej do kościoła gdzie będziemy ślubować
-odwiedzenia zajazdu, ustalenia menu, gatunku wódki (nadal nie zdecydowaliśmy  ) , ustawienia stołów
-odwiedzenia florystki i zdecydowania cokolwiek odnośnie bukietu
-przy okazji pójdę chyba na próbną fryzurę i może tak się uda, że z tą fryzurą pojadę na przymiarkę sukni, aczkolwiek boję się, że mnie objadą, że druga przymiarka 3 tyg. przed ślubem to za wcześnie 
-potwierdzimy w hotelu rezerwacje (które moja Mama zrobi jutro osobiście  )
-może jeszcze zakręcimy się koło sprawy busa z kościoła do zajazdu 
|
Toska nie powinni cie objechac, ze przymiarka za wczesnie, ja swoja suknie odebralam juz w pazdzierniku, a slub w maju W razie czego wykloc sie z nimi, ze jest cos takiego jak zasada "nasz klient, nasz pan".
Cytat:
Napisane przez madziulka_
Dziewczyny na którą godzinę umówić się do fryzjera jeśli ślub jest na 16??
I następne pytanie czy będziecie mieć próbną fryzurę, jeśli tak to kiedy?
|
Ja za miesiac sobie robie probne farbowanie wlosow, bo zawsze sobie sama robie w domu, ale przed slubem chce, zeby moj kochany pam fryzjer mi pomalowal. Probna fryzure bede miala gdzies 2-1 tydzien przed slubem. Ja mam slub na 16 i do fryzjera chce sie umowic na 10, do kosmetyczki na 13.
Cytat:
Napisane przez tancerka212
ślub na 17.. troszkę wcześnie to wszystko ale ja lubię mieć ten komfort czasowy a nie w razie jakiegoś obsunięcia biegać w popłochu.. najwyżej powizażuję sobie z wami przez godzinkę w dniu ślubu 
|
A ja tak sobie mysle, ze moze bym wziela laptopka do fryzjera, zeby sie troche na wizazu odstresowac Czy moznaby to juz nazwac wizazowym uzaleznieniem
Cytat:
Napisane przez Esti10
ja raczej tez nic nie przelkne, bede sie bac ze mnie pogoni do kibelka 
|
Znajac siebie, to z tego stresu nic nie bede od rana robila, tylko jadla
Cytat:
Napisane przez lain
i szkoda, ze rodzice nie nauczyli mnie w dziecinstwie  no ale oni sa asportowi  jedynym ich sportem jest chyba pchanie kosiarki przez ogrodek 
|
Tak piszesz o tym snowboardzie i chyba i ja sie skusze, tym bardziej, ze moj tata jest bardzo sportowy, wiec caly czas nas gdzies ciagnie, a narty to juz jego ulubione ulubienstwo
Cytat:
Napisane przez madziulka_
C
Jadę dzisiaj na poszukiwania sukni ślubnej z psiapsiółą
|
|
|
|