Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-05, 14:24   #1421
indieTarunia
Raczkowanie

Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?

-mój facet nigdy nie pozwala mi wracać samej do domu, nie ważne czy to dzień czy środek nocy, nie i koniec
-ostatnio miałam nieprzyjemną wizytę u lekarza, i gdy zapytałam czy pójdzie ze mną jeśli termin będzie mu pasował [szkoła i inne zajęcia] powiedział, że pójdzie nawet jeśli nie będzie
-kiedy ostatnio dosyć mocno się pokłóciliśmy kupił kwiaty, zaprosił mnie na romantyczną kolację [którą sam ugotował] w mieszkaniu pełnym świec i przepraszając popłakał się jak dziecko
-kiedy jednego dnia mielismy niemiłą przygodę, byłam na niego bardzo zła [potem zrozumiałam, że to nie an niego powinnam się złościć] i nie chciałam z nim rozmawiać ,zaczął przy wszystkich znajomych przede mną klękać, przepraszać, mówić że mnie kocha
-kiedy mówi ze podobają mu się moje grube nogi, brzuch i inne moje najgorsze części ciała, zawsze powtarza że jestem najpiękniejsza i najlepsza
-kiedy głaszcze mnie po włosach, twarzy, daje buziaki w czoło i w policzek...
-kiedy otwiera się przede mną i zaczyna mówić o sobie i swoim życiu - jest bardzo zamknięty w sobie, początkowo wcale nie chciał na takie tematy rozmawiać... widzę ile go to kosztuje, bo jest typem twardziela który [jak sam twierdzi] 'ze swoimi problemami musi radzić sobie sam'
-kiedy pierwszy raz powiedziałam mu, że go kocham miał łzy w oczach i najpierw przytulał mnie przez kilka minut, po czym stwierdził, ze spełniłam jego marzenie
-ale przede wszystkim widzę to po tym, jak zmienił się dla mnie i ciągle się zmienia. Przestał spotykać się z różnymi 'ciemnymi' typami, bić się, nie jest już agresywny, nie robi głupich rzeczy itd...
i mogłabym tak wymieniać w nieskończoność, kocham go i nie oddam nikomu!
indieTarunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując