2010-01-05, 14:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
Napisane przez Kasiulsko
Kasiulsko co do otrębów to zależy od książki - i temu zdania są podzielone. W pierwszej książce chyba były zakazane na I fazę, a w tej nowej są dozwolone.
|
OTREBY PO RAZ KOLEJNY
Otreby osiane pomimo bycia weglowodanami sa dozwolone bo ich zalety dietetyczne sa tak cenne. Oczyszczaja uklad pokarmowy z zalegajacych resztek, zapobiegaja nowotworowi okreznicy, zmniejszaja cholesterol, spowolniaja przedostawanie sie cukru do krwi co jest bardzo korzystne dla diabetykow, zeluja sie w kontakcie z plynem zoladkowym, zapelniajac go i dajac uczucie sytosci, usprawniaja przemiane materii i wiele wiele wiecej. I dlatego sa nie tylko dozwolone ale i wskazane we wszystkich fazach.
3 lyzki to maks. Wieksza ilosc nie wspomaga juz odchudzanai a zaczyna miec wartosc kaloryczna.
Cytat:
Napisane przez eliza40
Nie no wracam po obiadku żeby sobie pogadać,a tu dalej co ?gdzie ? jak? z czym?po co ?
Wymiękam nie mam już cierpliwości idę stąd  dwa dni już z tymi pytaniami walczyłam.
|
luz blus elizka. Nie ma co sie denerwowac, pamietaj ze my tu jeszcze jestesmy
Cytat:
Napisane przez adia82
Eeeee,dziewczynki...To zawsze tak wszedzie bylo,jest i bedzie,ze milion tych samych pytan sie pojawia....I niestety,chyba nie ma na to rady 
|
no wlasnie i dlatego jezeli pytania nei beda konstruktywne to ja je zaczynam ignorowac bo tu cierpliwosc swietego sie konczy.
Cytat:
Napisane przez lanka
Bosko Parvati. Dzieki. Ja wymiekam. Wlasnie teraz potrzebuje waszego wsparcia, ale nie da rady, bo nic tylko pytania z poczatkow. Proponuje stworzyc nowy watek "Pogaduchy Dukanowe Dla Zaawansowanych "
|
heh tez juz sie nad tym zastanwialam
PEACE dziewczyny. nie denerwowac sie. Kazda po Valeriance sobie lyknie i bedzie OK.
|
|
|