Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-05, 16:41   #2281
teofano86
Zadomowienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość

omg nareszcie jestem na bieżąco - tzn przyznaję że nadrabiałam w przyspieszonym tempie ale:
1. Wy tak pisałyście o przejedzeniu w świeta a ja miałam najchudsza Wigilię życia - barszczyk bez uszek, kawałek strucli, ziemniaki z olejem i odrobina kapuśniaku i kasza gryczana bez sosu pieczarkowego - masakra - no ale nie miałam wyjścia - wolę chude jedzenie niz płacz Oli z powodu brzuszka

4. Fajnie że Wam sie moja córa podoba ale obiecuję za dużo tu się nią nie będę zachwycała żeby nie było że "matki już tak mają" , z resztą to mogę robic na innym wątku
podziwiam, że to przeczytałaś... a co do Oli urocza jest i chwal się nią, my ciotki jesteśmy w końcu, nie? i wrzuć zdjęcia żebyśmy ją mogły lepiej poznać
grzeczna jest?
Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Też tak mam więc wiem jak to jest. Ja jeszcze mam daleko na uczelnię i muszę dojeżdżać z przesiadką więc takie jedne zajęcia mnie denerwują. Jutro np. mam na 8 godzine zajęć a później na 15 dwa wyklady :| I najczęściej wychodzi na to, że już na te wykłady nie docieram bo mi się po prostu nie chce drugi raz z domu wychodzić szczególnie w taką pogodę.
ja na I roku tak miałam nie zapomnę po ćwiczeniach, które skończyliśmy o 8:30 ja się pytam zupełnie retorycznie "i co teraz" a kumpel "na piwo idziemy!!" a ja do niego, że o tej porze to najwyżej kawa a on "fakt... blady świt"
Cytat:
Ja poproszę o jakiś kontakt do niego
zatrzymam go dla siebie jakby z moim coś nie tego a tak serio to w wakacje coś nakręcaliśmy, ale nam nie wyszło... tzn.. chyba za młoda jestem na taki związek jaki by nam wyszedł a on do tego romantyk

Cytat:
I wróciłam z łowów nawet udanych Najbardziej zależało mi na spodniach a kupiłam:
1. koszule w niebiesko-granatową kratę na długi rękaw z możliwością zrobienia 3/4. Taka troche dłuższa. Chciałam tunikę ale nie znalazłam a ta koszula mi przypadła do gustu
2. jasny szary sweterek zapinany na guziczki, taki klasyczny do wszystkiego pasujący
3. dwie bluzki na krótki rękaw bez żadnych rysunków, napisów itp. (ciężko znaleźć takie) z dobrej bawełny, żólta i szara
4. brązowa bluzka z krótkimi bufiastymi rękawkami
5. rękawiczki
I parę kosmetyków Cieszę się, że nie wróciłam z pustymi rękami. A oczywiście podobało mi się pare rzeczy z nowej kolekcji ale sweter (wcale nie gruby) za 120 zł to trochę przegięcie.
wow gratuluję udanych łowów
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora