2010-01-05, 18:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Witam. Udało mi sie nadrobićdzisiejszy dzień ufff. hehe
dotta i buty i sukienka śliczne może skoro tej "super" kuzynce nic nie pasuje, to niech leci na wakacje w czasie Twojego ślubu heh. W każdej rodzinie musi się naleźć jakiś d.ebil. Najważniejsze, że wszyscy wiedzą jaka jesteś Ty i jaka jest ona i stoją za Tobą Co zazdrość potrafi zrobić z ludźmi Po co ma tracić kasę na nową, skoro ta jest jeszcze dobra zapytaj, może pożyczy Ci na poprawiny hehe. Pierre rene, bo my się nie znamy przecież 
A prtopoo schabowych - jak moi teściowie wrócili z wycieczki z Ziemii Świętej to na obiado kolację zrobiłam im właśnie schabow, odsmażane ziamniaki i ogórki kiszone zajadali się, aż im się uszy trzęsły 
Micia ja właśnie tez po tabl. i przy okazji sie przebadam Moje teściowa mówi, że ja to jestem ziemniaczana dziewczyna. Dla mnie dzień bez ziemniaka, to dzień stracony. dzisiaj były obiad udka, a co ja jadłam? Ziemniaki ze śmietaną wczoraj pierogi ruskie (też przecież z ziemniakami), ajuro beda placki ziemniaczane 
mabi pokaż to swoje magiczne pudełko na przynęty ciekawi mnie jak wygląda z biżu 
bambusiek na pewno powie:jest dobrze, lepiej :
Jenny miałaś prawo zdenerwowac się na Piotrka. Ale wybacz mu, biedak i tak się "wycierpiał". Grzesiek kiedyś też tak popił z oim ojcem, że pół nocy i pół dnia spędził w :wc:
senira jasne, że Cię pamiętanmy 2010?? to szybko 
madziares miałam wczoraj to samo z wiażem A coś sie stało, że do onkologa?
kociak nice pierścionek 
ivona chyba większość ludzi ma takie postanowienie - ja też Na krostki w aptece nic ie dostałam. W jednej baba nie chciała mi sprzedać Zyrtecu bez rezepty a w drugiej była za duża kolejka 
cobra ładnie ACi waga leci w dół. Tyklo przez nie jedzenie po 19? to fajnie, chybateż się zastosuję hihi Ale chyba też się streslwałaś troche pracą co?? Bo od stresów też się chudnie. A oponkka, to chyba zejdzie od ćwiczeń raczej. Ostatniuo Grzesiek mówi "patrz jaka ta baba jest chuda, a też ma boczki, kobiety tak po prostu mają" nie chciał mnie urazić i nie wiedział jak powiedzieć, że nie jestem sama z boczkami. Ale fakt, laska była połowę ze mnie a boczki miała 
A do mnie z Kielc. Tzn mam nadzieję, bo jescze nie wiedzą nawet o ślubie, bo nie było okazji im powiedzieć. Niedawno zmarł ojciec kumpla i głupio byłoby gadać z nim wtedy o weselu.
hania mnie ciotka wpisała u księdza w kajet - ona tam "pracuje" w kancelarii, więcc sobie pozwoliła hehe.
T'ai   
ona witaj 
No i wybrałam się do miasta i znów nic nie kupiłam. Albo inwentaryzacje, ale jakiś chłam poświąteczny został. A ze spodni to wszędzie tylko same rurki Nie mam szczęścia do zakupów.
Idę coś zjeść i później biore się za pracę zaliczeniową z teori w nauce o komunikowaniu.
|
|
|