Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Licealistki cz. II;>
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-05, 19:38   #252
niezlegalizowana
Zakorzenienie

Dot.: Licealistki cz. II;>

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ale jak sie odwdzieczysz to moze byc jeszcze gorzej, wiec ja bym trzymala jezyk za zebami to oni sobie wyrabiaja opinie, Ty nie musisz byc małym kabelkiem hahaha nie wiem czy sie juz chwalilam, ale myle lewa i prawa strone tak jak zielony z niebieskim moje nogi to bladzioszki po prawej, a po lewej sa przyjaciolki opaliła je tak w ciagu jednegooo dlugiego spaceru ze mna, haha

wypisuje sobie wsyztskie reakcje doi nauczenia na czwartkowy sprawdzian duzo tego jest, wiec musze jutro zrobic pielgrzymke do profesrki i wypytac sie co dokladnie bedzie
no właśnie do tej pory tak myślałam ale coraz bardziej mnie kable jedne wkurzają !:P

heh a z tym myleniem to ciekawa sprawa prawą z lewą ja też mylę:P ale od jakiegoś czasu [za rada koleżanki] jak nie wiem która to lewa w która prawa to się zegnam i wtedy odruchowo prawą rękę wyciągam i po problemie hahah

chemia-zuo :P tym bardziej że z moja sorką się dogadać nie da :P Ty jej o jednym- Ona Ci o czym innym :P koszmmaaar;/ z resztą juz mówiłam o niej xP

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Cytat:
Napisane przez free.. Pokaż wiadomość
cześć, cześć
nie było mnie parę dni, a tu nowa część szalejecie
lecę nadrabiać zaległości (:
cześć

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

aaa free.. Ty masz w avatarze Johnego Deepa prawda? kocham go
ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość."
Audrey Hepburn
niezlegalizowana jest offline Zgłoś do moderatora