Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam na wymianę
Wątek: Mam na wymianę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-05, 19:59   #434
paradiso perduto
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Mam na wymianę

Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
a kremu do rąk z Oriflame, które jest na zdjęciu już nie masz?
niestety nie mam

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Ja bym proponowała 6 kulek Pucci za 6 kulek Pasteli, i nic więcej
a nie znalazlabys czegos u mnie za te bibulki, ktorymi mnie tak kusilas? pozdrawiam

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez psycha Pokaż wiadomość
Witaj,
jestem zainteresowana odsypką - Guerlain Meteorites Pastel White Może znajdziesz cos u mnie?
niestety nic dla siebie nie wypatrzylam. pozdrawiam!

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez psycha Pokaż wiadomość
Witaj,
jestem zainteresowana odsypką - Guerlain Meteorites Pastel White Może znajdziesz cos u mnie?
niestety nic dla siebie nie wypatrzylam. pozdrawiam!

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Już napisałam do Tyśki, od której mam podkład kiedy został otworzony Wg mnie jest świeżutki ; ) Jest dla mnie troszkę za ciemny, ale ja mam totalnego świra na punkcie białej twarzy : ) Jestem naprawdę jak ściana ^^ Po za tym tylko raz go przetestowałam i przerzuciłam na minerały już ostatecznie
Jaki różowy tonik? A miniaturka lotionu ma 15ml. Mogę jeszcze dorzucić gratis kompres Joanny, jeszcze go mam : )I wybieraj, co tam jeszcze chcesz : )
hej, mi chodzilo o rozowy tonik 3 clinique chodzil mi po glowie juz od pewnego czasu i u Ciebie spojrzalam na watek. patrze i masz 'lotion' clinique, a widzialam napis 'tonik'. bylam swiecie przekonana ze posiadasz wlasnie tonik

bede musiala poleciec do perfumerii w takim razie spr ten kolor collistara, ale to bedzie najwczesniej 12 stycznia, bo mam urwanie glowy do tego czasu. obawiam sie, ze moze byc troche za ciemny. w kazdym razie jeszcze napisze.

btw, jakiego kremu uzywasz pod mineraly? bo ja mam znow problem z dobraniem kremu, aby byla dobra przyczepnosc pudrow edm i chyba rozstane sie z nimi na jakis czas

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez encore1fois Pokaż wiadomość
płyta do francuskiego już jest praktycznie wymieniona, ale jeśli chcesz to może uda mi się gdzieś ją przegrać Smudger jest do cieni, a pędzel Bare Minerals do podkładów mineralnych
to w takim razie podziekuje, ale inf mnie o dokladkach.

Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując