2010-01-05, 22:15
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez chilanes
u nas jak przyjdzie 40 parę to będzie fajnie, ale my zapraszamy 60 
|
My zaprosiliśmy prawie 70, ale w tym kilka starszych osób ze świadomością, że ich nie będzie. Najbardziej zależy mi na obecności dobrych znajomych i najbliższej rodziny
Cytat:
Napisane przez lusmarija
jej to przykro tak jak ktoś odmawia 
ale Tosia nie przejmuj sie i głowa do góry już niedługo będziesz żonką  i na niedziele poślubną żadna bluzeczka Ci potrzebna nie będzie 
|
No przykro, mimo ze tych ludzi właściwie nie znam
A bez bluzki w domu teściów, pełnym rodziny Tż, nie wystąpię
Cytat:
Napisane przez can't be perfect
My chyba ostateczną liczbę gości mamy podać 2 tygonie przed weselem
wiecie co.. jak sie zaręczalismy to do slubu było 2 lata, teraz niecałe 5 miesięcy i się zastanawiam kiedy to zleciało... w sumie cieszę się że niedługo będę żonką ,chociaż to do mnie nie dociera.. nie mogłam się doczekać 2010 roku,a teraz nie mogę w to uwierzyć że niedługo to będzie już  szczególnie że czas mi starsznie szybko ucieka, a jak teraz sesja się zacznie to miesiąc z głowy  ale ostatnia sesja na studiach  w przyszłym semestrze to chyba mamy labolatoria i seminaria dyplomowe i jeden przedmiot obieralny, chyba że im się coś odmieni 
|
Ja z kolei dziś troszkę pożałowałam, że nie miałam, jak Wy, tego czasu oczekiwania przez rok albo dłużej od zaręczyn, aż do momentu kiedy nagle wizja ślubu staje się bardzo realna, a przez to sam ślub będzie przez Was bardziej przeżywany, bo wyczekany
Zazdroszczę też troszkę tym, które po ślubie zaczną w pełni wspólne życie z Tż-tami - pewnie podekscytowane tym jesteście
|
|
|