|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cześć Dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez ines85
Moje zycie chyba nie wytrzyma teraz tego tempa i Limonko rozumiem Cie doskonale ja tez chyba teraz juz nie mam na nic czasu....
|
Myślę, że zarówno w Twoim jak i moim przypadku jest to tylko kwestia czasu. Jest takie mądre powiedzenie, że jeśli ma się za mało czasu należy sobie wziąć coś jeszcze na głowę. U mnie to się sprawdza. Im więcej mam spraw do załatwienia, im więcej obowiązków tym bardziej jestem zorganizowana. Teraz też na dzień dobry trochę mnie to wszystko przytłoczyło, ale jestem pewna, że maksymalnie tydzień-dwa, a wszystko będzie chodziło jak w zegarku, a ja może nawet znów będę miała trochę czasu dla siebie U Ciebie będzie podobnie, jestem przekonana. A powiedz... Jak w końcu godzisz nową pracę ze studium masażu?
Cytat:
Napisane przez ines85
Musze ułozyc chyba z 6 klasówek, teraz nagle każdy chce się poprawiac tylko co ja moge jak ktoś ma same pały mógł się uczyc wcześniej a poprzednia babka chyba zbytnio sie nie przykładała i ma teraz to głęboko w nosie .... a mi pozostaje wystawienie ocen po niej..a większośc ma same bomby ....!Super po prostu ..!
|
Wiem, że brzmi to bardzo niefajnie, ale poradzisz sobie Kto jak nie nasza Ines...? 
Cytat:
Napisane przez Kostka09
virginio - no po prostu bomba rude włoski i ten zalotny usmieszek, napewno powalisz tzeta
|
Zalotny to mało powiedziane. Virginia na tym zdjęciu wygląda jak sam seks! W czystej postaci! 
Cytat:
Napisane przez Kostka09
no i ja tez zwrociłam uwage na Twoje fajnie pomalowane oczka, ja to jestem gamoń w tej kwestii
|
Tutaj akurat ćwiczenia czynią mistrza Cienie i tusz w łapkę i go, Kosteczko 
Od siebie dodam, że na wizażu w dziale Moje Makijaże jest wątek ze stepikami, gdzie bardziej doświadczone dziewczyny krok po kroku pokazują jak można na swojej buzi zmalować cuda cudeńka. Na prawdę polecam wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z make-upem 
Cytat:
Napisane przez Kostka09
limonko - a miałas dostac na gwazdkę troche wolnego czasu "na zapas" teraz byloby jak znalazl zeby nas odwiedzac na wizażu
ale fajnie, że wpadlas do nas
|
Bądźmy szczerzy, musieli by mnie zamknąć w jakiejś izolatce bez netu i komputera i dla bezpieczeństwa mocno do czegoś przywiązać, żebym Was nie odwiedzała Nałóg, nałóg, kochana!
Tak więc czytam Was bardzo regularnie, tylko na napisanie kilku słów od siebie z reguły brak czasu i/lub siły.
Może znajomi się zrehabilitują i dadzą mi zapas czasu na urodziny, wtedy będę regularnym gościem Byle do czerwca 
Cytat:
Napisane przez Kostka09
a jak tam szefuncio w nowym roku?
|
Prawie się nie widujemy. Mamy w pracy istne szaleństwo. On całe dnia biega ze spotkania na spotkanie, a jak już przypadkiem jesteśmy razem w biurze każde z nas ma tyle do zrobienia, że nie w głowie nam romanse i rozmawiamy na gruncie strict zawodowym. Tak jest lepiej.
Cytat:
Napisane przez mamrotka
ja wiem ze nie priorytetowa ale jakos odchudzanie mam we krwi juz
|
Bądź ostrożna z takimi stwierdzeniami, bo zaraz Cię tu wszystkie zaczniemy molestować o transfuzję 
Cytat:
Napisane przez olcia_czwa
Limonko współczuję problemów świątecznych.
|
Już o tym zapomniałam
Cytat:
Za to teraz widzę, że w nowy rok ruszyłaś z kopyta. Tak trzymać.
|
Wiecie co...? Możecie się śmiać, ale mam wrażenie, że rok 2010 to będzie mój rok! Że wszystko co zechcę mi się uda, że będzie w ogóle bardzo w moim życiu przełomowy... A ponieważ wiem, że szczęściu trzeba pomagać więc już na dzień dobry ostro się zabrałam do realizowania swoich planów Z doświadczenia wiem, że w moim przypadku nie ma nic tak zgubnego jak odkładanie na jutro 
Swoją drogą wyznam Wam, że jest to pierwszy rok od niepamiętnych czasów, który zaczynam z całym szeregiem postanowień noworocznych, a wśród nich nie ma... zrzucenia kilku kilogramów Jest zdecydowanie więcej spraw na których bardziej mi zależy. Chociaż oczywiście jeśli kilogramy jakimś tajemniczym sposobem postanowią się ze mną pożegnać bardzo rozpaczać z tego powodu nie będę 
Cytat:
To tyle. Między wierszami napisałam też co u mnie . Buziole.
|
Następnym razem prosimy nie między wierszami. Prosimy jak chłop krowie na rowie i baaaaaaaardzo obszernie 
A w ogóle to bardzo, bardzo proszę, żebyś meldowała się na wątku częściej niż do tej pory. Wnosisz tu tyle pozytywnych fluidów i energii, że nawet kawa przestaje mi być potrzebna po przeczytaniu Twoich postów 
Buziaki, dziewczyny Miłego dnia