Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-06, 09:31   #4171
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez KarolinaPW Pokaż wiadomość
Dziś przyszły moje torebki
Lisbeth jest rewelacyjna, jestem bardzo zadowolona, już wiem, że będę ją często nosić
Nena również bardzo ładna, ale rozczarował mnie kolor, dużo ciemniejszy niż na etorebce, wg mnie to bardziej granat niż kobalt w związku z tym mam trochę zgryz z czym ją nosić
Zdjęcia wstawię jutro, bo dziś ani już światlła dobrego ani sił po 12 godz. w pracy.
Jak nie jesteś pewna to zawsze możesz nene zwrócić albo wymienić na inną ja bym tak zrobiła bo zazwyczaj jak się nad czymś waham a potem to kupuje to ostatecznie nie jestem zadowolona z zakupu...
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Torebka jest przepiękna (chodzi o szarą Ane ) - trochę pomięta, ale się rozprostowuje
ale jak dla mnie - ogromniasta wiem, że są większe etorebki ale ja jestem raczej drobna - więc ten rozmiar jest chyba jak dla mnie maxymalny
ale cudo
dzis nie dam rady zrobić już zdjęć - postaram się jutro

szara Ana jest śliczna to pewnie dlatego od dziś jestem jej posiadaczką

jeśli etorebka przeczyta nasze prośby o emilkę w innych kolorach, to może się doczekamy
Jak sie rozprostuje to jest świetna a jak sie ułoży... ja wypchałam ją jaśkiem i przygniotłam książkami żeby mi sie suwak spłaszczył polecam ten sposób zresztą zgapiony z tego wątku

Promocją tygodnia zrobili yesmi http://etorebka.pl/s03.php?f=0180 a niech ich piorun trzaśnie.

Edytowane przez Anetuniaa
Czas edycji: 2010-01-06 o 09:41
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora