2010-01-06, 09:31
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
Napisane przez KarolinaPW
Dziś przyszły moje torebki 
Lisbeth jest rewelacyjna, jestem bardzo zadowolona, już wiem, że będę ją często nosić 
Nena również bardzo ładna, ale rozczarował mnie kolor, dużo ciemniejszy niż na etorebce, wg mnie to bardziej granat niż kobalt w związku z tym mam trochę zgryz z czym ją nosić 
Zdjęcia wstawię jutro, bo dziś ani już światlła dobrego ani sił po 12 godz. w pracy.
|
Jak nie jesteś pewna to zawsze możesz nene zwrócić albo wymienić na inną ja bym tak zrobiła bo zazwyczaj jak się nad czymś waham a potem to kupuje to ostatecznie nie jestem zadowolona z zakupu...
Cytat:
Napisane przez assicka
Torebka jest przepiękna  (chodzi o szarą Ane  ) - trochę pomięta, ale się rozprostowuje 
ale jak dla mnie - ogromniasta  wiem, że są większe etorebki ale ja jestem raczej drobna - więc ten rozmiar jest chyba jak dla mnie maxymalny 
ale cudo 
dzis nie dam rady zrobić już zdjęć - postaram się jutro
szara Ana jest śliczna  to pewnie dlatego  od dziś jestem jej posiadaczką
jeśli etorebka przeczyta nasze prośby o emilkę w innych kolorach, to może się doczekamy 
|
Jak sie rozprostuje to jest świetna a jak sie ułoży... ja wypchałam ją jaśkiem i przygniotłam książkami żeby mi sie suwak spłaszczył polecam ten sposób zresztą zgapiony z tego wątku 
Edytowane przez Anetuniaa
Czas edycji: 2010-01-06 o 09:41
|
|
|