2010-01-06, 10:20
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pudry, cienie, korektory mineralne - wątek ogólny
dzieki dziewczyny - metoda wcierania cienia w pedzelek, dmuchania i aplikacji "pac, pac" - dziala 
jeszcze musze dopracowac ilosc warst/intensywnosc - ale juz nic mi sie pod oczami nie osypalo dzisiaj rano
baz ( artdeco i sephora ) pod cienie probowalam kiedys pod tradycyjna kolorowke - bez wzgledu na ich grubosc warzyly mi cienie, rolowaly - mam wrazenie, za mam dosc mocno naturalnie natluszczona skore - i polaczenie sebum z baza to bylo juz za duzo
wiec mam pytania dodatkowe - teraz sie bawie Winter Wonderland EDM - a co byscie polecily jesli szukalabym cieni popielatych w kierunku blekitu, granatu i grafitu ? bez cieplych tonow, najchetniej w macie, ewentualnie z mozliwie niewielkim nablyszczeniem ? oraz podobne zalozenie w rozu/fiolecie ?
no i nagle w wieku bardzo doroslym czlowiek sie wlasciwie uczy od poczatku sztuki makijazu
zamowilam probki z Ocean Mist - no i mam nadzieje, ze Meow tez sie wspolne probkowe zbierze, bo polaczenie odplatnych probek i ceny wysylki w ich przypadku nie jest zbyt zachecajace
|
|
|