2010-01-06, 12:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Napisane przez T'ai
to fajnie 
pozdrów ją i niech tu zajrzy
edit: a wogóle co tu tak cicho? czyżby wszystkie intensywnie pracowały/uczyły się?
|
ja spałam 
Cytat:
Napisane przez isabele
Piekna data  I jak króciótko
Pamiętacie jak Wam opowiadałam, że moja kuzynka też wychodzi za mąż w 20100 roku?? Dzwoniłam do niej, żeby powiedzieć, że wrzesień chce sobie zarezerwować. Odwiedzili nas w Święta i okazało się, że chcą mieć ślub tydzień przed nami. Już nie wiem sama co o tym myśleć. Wszystkie ciotki proszą moją kuzynke, żeby zrobiła miesiąć wcześniej bo to jest jednak koszt dla naszej rodziny, ale oni się uparli, że musi być we wrzesniu i akurat 10 września 2011 czyli tylko tydzień przed nami!!
|
co za babsko 
Cytat:
Napisane przez isabele
Mnie po prostu ręce opadły jak to usłyszałam ,ale oczywiście powiedziałam, że nam to nie będzie przeszkadzac. Taka jestem ciamajda!! Wierzę, że tym, którym będzie zależało z tej wspólnej rodziny przyjdą i do nich i do nas. Mimo wszystko ja bym tak nie mogła. Jeszcze coś wspomnieli, żebyśmy byli świadkami na ich ślubie Co Wy byście zrobiły na moim miejscu??
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------
Też tak uważam. Podobno chcą mieć ślub we wrześniu bo przyszły Teść mojej kuzynki powiedział, że wesela robi się jak spichlerz jest pełny 
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------
Dzięki T'ai 
|
ja bym chyba przesunęła ślub tydzień przed nią nie mówiąc jej NIC!! Serio no ale to ja Jeszcze bym prowadziła dywersję (przeciwko niej) w całej rodzinie 
aaaaaaaaaa i na pewno bym nie została jej świadkiem!! Nie dość że się wepchała to jeszcze chce się tobą wysłużyć na weselu?? Ja bym sobie w tym czasie ew. wieczór panieński zrobiła.
joanwi - może zaocznie na wczesnoszkolną trudno się dostać ale na dzienne jak ja studiowałam to .... no cóż był to najbardziej banalny kierunek na całej uczelni
Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2010-01-06 o 12:09
|
|
|