Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-06, 12:42   #4870
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Wiesz, ja mam studia, w tym roku pisze licencjat. W przyszlym chcialam na moich na magisterke i isc jeszcze na podyplomowe, a tam są egzaminy wstępne, to bym musiała być. Zretszą, w sumie, dla chcącego nic trudnego, moim zdaniem. Tylko że teraz tak naprawdę no nie ma możliwości, żeby coś pomyslec, bo to nic pewnego, tzn decyzja Tż-ta ne jest pewna, bo wyjazd raczej będzie. Ale na razie i tak terminu nie ma, więc myśleć też się nie da. Może panikuję zawczasu, ale ja się tak lubię martwić na zapas. Ech...

A ostatnio tż obiecał, że nie bedzie więcej sytuacji, że się nie będzie odzywał. No co prawda w momenice jak wchodzilam na wizaz, to dostałam smsa, ale dopiero po moim...więc sam nie chciał się odezwać.

Dziewczyny, w ogóle, mam i inny problem. Od sylwestra co jakiś czas krwawie Dzis pol przescieradla we krwi, a do @ jeszcze ladnych parę dni Tamtymi razami to bylo troszeczke, ale teraz I dopiero po tym smsie tż się odezwał. ..
studia w innym kraju, na innej uczelni też są kuszące Potem jak wrócisz z dyplomem z kądkolwiek ale nie z Polski, łatwiej Ci będzie pracę dostać
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
szuraj do lekarza ! Normalnie może się zdarzyć plamienie, ale nie trwa ono tygodnia czy była możliwość że byłaś w ciąży i teraz ją tracisz ? Albo mógł Ci pęknąć jakiś guz o którym nie wiedziałaś.

Za granicą mają ten sam system co u nas, mogłabyś u nich studiować dwa lata

druga (z drugiego postu) woalka wygląda jak siatka na głowę u pani z mięsnego ale pierwsza jest przyjemna
Matko..... no potrafisz dodać otuchy
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
ale cisza
tyrajom. Też tyram. czasu brak :/
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora