2010-01-06, 12:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
Napisane przez aanix
Wiesz, ja mam studia, w tym roku pisze licencjat. W przyszlym chcialam na moich na magisterke i isc jeszcze na podyplomowe, a tam są egzaminy wstępne, to bym musiała być. Zretszą, w sumie, dla chcącego nic trudnego, moim zdaniem. Tylko że teraz tak naprawdę no nie ma możliwości, żeby coś pomyslec, bo to nic pewnego, tzn decyzja Tż-ta ne jest pewna, bo wyjazd raczej będzie. Ale na razie i tak terminu nie ma, więc myśleć też się nie da. Może panikuję zawczasu, ale ja się tak lubię martwić na zapas. Ech...
A ostatnio tż obiecał, że nie bedzie więcej sytuacji, że się nie będzie odzywał. No co prawda w momenice jak wchodzilam na wizaz, to dostałam smsa, ale dopiero po moim...więc sam nie chciał się odezwać.
Dziewczyny, w ogóle, mam i inny problem. Od sylwestra co jakiś czas krwawie  Dzis pol przescieradla we krwi, a do @ jeszcze ladnych parę dni  Tamtymi razami to bylo troszeczke, ale teraz  I dopiero po tym smsie tż się odezwał. ..
|
studia w innym kraju, na innej uczelni też są kuszące Potem jak wrócisz z dyplomem z kądkolwiek ale nie z Polski, łatwiej Ci będzie pracę dostać 
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
szuraj do lekarza ! Normalnie może się zdarzyć plamienie, ale nie trwa ono tygodnia czy była możliwość że byłaś w ciąży i teraz ją tracisz ? Albo mógł Ci pęknąć jakiś guz o którym nie wiedziałaś.
Za granicą mają ten sam system co u nas, mogłabyś u nich studiować dwa lata
druga (z drugiego postu) woalka wygląda jak siatka na głowę u pani z mięsnego ale pierwsza jest przyjemna 
|
Matko..... no potrafisz dodać otuchy 
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
ale cisza 
|
tyrajom. Też tyram. czasu brak :/
|
|
|