Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "walczymy o nasze marzenia..."
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-06, 18:16   #142
Tacca
Zakorzenienie

Dot.: "walczymy o nasze marzenia..."

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Ja mam dostać @ za około 1,5 tygodniu i równiez mam nadzieje ze sie nie pojawi, trzymam kciuki żeby do ciebie wredota nie przyszła
Moja nadzieja niestety znika w oczach... I ja za Ciebie trzymam kciukaski mocne
Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
racja ...chociaz niektorzy przychodza a niektorzy odchodza

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

wiecie co??tak sobie siedze i mysle i ta mysl ode mnie nie odstepuje.....a mian.:kiedy nam sie uda????w ktorym cyklu???i dlaczego inni za pierwszym razem jak chca to maja to szczescie a tak samo tego szczescia pragna dlaczeg nam sie tak poptrostu odrazu nie udalo hmmm

gdzies dola lapie
Bo życie kochana niestety nie jest sprawiedliwe... Tez się czasem nad tym zastanawiam, ale to tylko powoduje depresję...

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
hehe łatwo powiedzieć "nie nakręcaj sie" uwierz mi, że bardzo bym chciała ale słuszna uwaga dziekuje ....czekam do jutra dzieki za kciuki;-)

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cześć dziewczynki! U mnie dziś 29 dzien cyklu, piersi bolą a brzuszek jeszcze nie daje o sobie znac....nie wiem rózne myśli krążą mi po głowie raz mam nadzieje, że sie udało a za chwile ja tracę...:-( mam juz dość tego czekania. Kupiłam test jutro planowany termin miesiączki, zrobie test rano przed praca.....jeśli oczywiście do tej pory @ sie nie pojawi..tymczasem biore sie za porzadki musze się czyms zajac...:-/

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Witam, ja czuje sie juz lepiej, zmeczenie jest ale powoli mija, chodzi o spanie, bo reszta i tak jestem zmeczona....mdlosci roznie, jutro wizyta oby bylo oki
Za was trzymam kciuki, oby sie udalo, wiem ze ciezko jest czekac na te II kreski ale zobaczycie jaka to radosc i ile mysli przewija sie przez glowe
Powoli dojdziecie do celu, droga nie zawsze jest prosta, ale efekt koncowy wynagrodzi wszystko
musi być dobrze

Ja dziś miałam takie brązowawe plamienie, lekko zabarwione krwią... malutko tego było, ale było... co to może być? Czyżby jednak @ się zbliżała...?
Miałam jutro rano testy robić, ale nie miałam gdzie kupić a okazuje się, że mój ślubny zapomniał... I nie wiem co teraz... Będę żyła do wizyty w niepewności, chyba że @ przylezie... Jutro mam urlop, może polecę do apteki... ale to i tak pierwszy mocz nie będzie...
Tacca jest offline Zgłoś do moderatora