2010-01-06, 18:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "walczymy o nasze marzenia..."
Cytat:
Napisane przez Pamela86
Ja mam dostać @ za około 1,5 tygodniu i równiez mam nadzieje ze sie nie pojawi, trzymam kciuki żeby do ciebie wredota nie przyszła 
|
Moja nadzieja niestety znika w oczach... I ja za Ciebie trzymam kciukaski mocne
Cytat:
Napisane przez malinka123108
racja ...chociaz niektorzy przychodza a niektorzy odchodza
---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------
wiecie co??tak sobie siedze i mysle i ta mysl ode mnie nie odstepuje.....a mian.:kiedy nam sie uda????w ktorym cyklu???i dlaczego inni za pierwszym razem jak chca to maja to szczescie a tak samo tego szczescia pragna dlaczeg nam sie tak poptrostu odrazu nie udalo  hmmm
gdzies dola lapie 
|
Bo życie kochana niestety nie jest sprawiedliwe... Tez się czasem nad tym zastanawiam, ale to tylko powoduje depresję...
Cytat:
Napisane przez Justine1988
hehe łatwo powiedzieć "nie nakręcaj sie" uwierz mi, że bardzo bym chciała ale słuszna uwaga dziekuje ....czekam do jutra dzieki za kciuki;-)
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------
Cześć dziewczynki! U mnie dziś 29 dzien cyklu, piersi bolą a brzuszek jeszcze nie daje o sobie znac....nie wiem rózne myśli krążą mi po głowie raz mam nadzieje, że sie udało a za chwile ja tracę...:-( mam juz dość tego czekania. Kupiłam test jutro planowany termin miesiączki, zrobie test rano przed praca.....jeśli oczywiście do tej pory @ sie nie pojawi..tymczasem biore sie za porzadki musze się czyms zajac...:-/
|

Cytat:
Napisane przez karolcia228
Witam, ja czuje sie juz lepiej, zmeczenie jest ale powoli mija, c  hodzi o spanie, bo reszta i tak jestem zmeczona....mdlosci roznie, jutro wizyta oby bylo oki 
Za was trzymam kciuki, oby sie udalo, wiem ze ciezko jest czekac na te II kreski ale zobaczycie jaka to radosc i ile mysli przewija sie przez glowe 
Powoli dojdziecie do celu, droga nie zawsze jest prosta, ale efekt koncowy wynagrodzi wszystko 
|
musi być dobrze
Ja dziś miałam takie brązowawe plamienie, lekko zabarwione krwią... malutko tego było, ale było... co to może być? Czyżby jednak @ się zbliżała...?
Miałam jutro rano testy robić, ale nie miałam gdzie kupić a okazuje się, że mój ślubny zapomniał... I nie wiem co teraz... Będę żyła do wizyty w niepewności, chyba że @ przylezie... Jutro mam urlop, może polecę do apteki... ale to i tak pierwszy mocz nie będzie...
|
|
|