Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-06, 18:35   #3857
Myszunia19
Zakorzenienie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

[QUOTE=Szmaragdi;16291951]
Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
napisz cos wiecej. co sie dokładnie dzieje i ile już razem jesteście. postaramy się pomóc[COLOR="Silver"]

Ogólnie teraz nie ma zadnej akcji ale ja się sama wykańczam;/ chodzi mi o moje ciągłe myślenie, ze napewno kogoś ma na boku. Jestesmy razem 3 lata. I zawsze byłam taka zazdrosna, myślę, że wczesniej mu to nie przeszkadzało, ale wydaje mi sie, że jest coraz bardziej zmęczony. Potrafie byc zazdrosna o wszystko, jak rozmawia przez telefon zaraz szukam okazji zeby sprawdzic kto to był, zabraniam mu miec nr gg kolezanek z pracy, gdy on daje jakis romantyczny opis zaraz doszukuje sie czy to aby napewno do mnie, jak dzwoni i rozmawiamy to wypytuje gdzie jest i juz sie zastanawiam czy oby napewno nie kłamie, jak wyciąga kasę z konta to zaraz kontroluje na co wydał, sprawdzam jego rozmowy na gg, sprawdzałam jego telefon wzdłuz i wszerz- az wstyd pisac do czego jestem zdolna. Od miesiąca obiecałam sobie, ze musze sie zmienić, od miesiaca nie ruszam jego telefonu, choć czasem tak lezy i "patrzy" na mnie i az mnie skreca zeby wytrwać. Ogólnie jestesmy normalnym malżeństwem, które ma wzloty i upadki, jestem szczęśliwa. Przeraza mnie to co robię, że do pełni szczęścia potrzebuje mieć kontrolę nad nim. To jest chore...
spokojnie gratuluje tego miesiąca bez sprawdzania to bardzo duzy krok do przodu. zanim cos takiego jak sprawdzenie tel. zrobisz to napisz tu. dziewczyny na pewno ci pomogą. Twoj TZ daje Ci jakies podstawy swojej niewierności?
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora