Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - do lata 2010 będziemy mieć piękne ciało :) razem damy radę
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-06, 18:50   #1
Kitka:)
CABIN CREW

do lata 2010 będziemy mieć piękne ciało :) razem damy radę

witam,
zakładam nowy wątek, bo poprzedni w którym się udzielałam jakoś umarł (a szkoda, bo mnie motywowało bardzo pisanie w nim )... do już istniejących wątków nie chciałam się dołączać, no bo jakoś tak... hmmm.. głupio jak już są takie dobrze znające się grupy

mój plan jest taki- do wakacji 2010 chce mieć piękne ciałko - może nie tyle co chude (jednak chudsze od obecnego ) , tylko ładnie wyrzeźbione, lekko umięsnione i jędrne najbardziej mi zależy na brzuszku i tyłku, jednak o resztę też walczę... odchudzanie i pracę nad sobą rozpoczęłam w listopadzie, pierwsze efekty już są - tłuszczyk już znika , pojawja się zarys mięsni

staram się jeść częściej i mniej... zrezygnowałam ze słodyczy, alkoholu, napojów gazowanych, fast foodów,chipsów, staram się jeść jak najmniej smażonych produktów, zwiększam ilość warzyw i owoców w diecie...unikam tłustych potraw, sosów, pieczywa białego ... piję codziennie co najmniej półtora litra wody (dodaję aqua slim ), oprócz tego zielona herbata...spożywam błonnik w proszku i od niedawna biorę therm line II... z diety to chyba tyle...
co do ruchu- na bieganie jak na razie dla mnie za zimno- planuję zacząć jak śnieg zniknie... staram się robić 2- 3 razy w tygodniu ten aerobik z deanne berry, oprócz tego raz w tygodniu chodzę na godzinny pilates (za darmo , na uczelni ) , codziennie na zmianę albo twister albo hula hop.... planuję zakupić agrafkę i skakankę no i robię co drugi dzień 8 minut abs albo tamilee... albo rózne ćwiczenia na brzucho które znam ... planuję dodać do tego jeszcze tamilee na tyłek

zapraszam do wspólnej walki o piękne ciałko i do motywowania się wzajemnie bo widzę po sobie, że to dużo daje

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując