2010-01-07, 07:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
Napisane przez Chatul
To muszę się zorientować czy w mojej okolicy w ogóle takowy jest. Bo jednak jechać przez pół miasta z hula hop w zatłoczonym autobusie, to fajne nie jest :P
|
Dlatego ja wczoraj nawet nie patrzyłam czy jest w Tesco, bo nie chciałam się wozić przez całe miasto z 90 cm. kołem Ale może skoczę do hurtowni z artykułami dziecięcymi, tam są też zabawki, może będzie hula - hop. Narobiłyście mi smaku na hulanie 
Cytat:
Napisane przez dymka
Strasznie mi się podobają te opaski - ale w realu widziałam tylko w H&M - kosztowała chyba 19,90zł i stwierdziłam że to lekka, albo nawet nie lekka przesada 
|
Jak masz w pobliżu Tesco to polecam dział dziecięcy Cherokee w pakiecie za 5 zł. są 4 takie opaski: czarna, biała, czarna w pepitkę (lub też kurzą stopkę ) i biała w czarne łaty (coś jak krowa albo dalmatyńczyk ) U mnie ta ostatnia jest uszkodzona, ale pewnie jej nigdy nie założę 
W ogóle to fajne akcesoria do włosów i biżuterie za grosze można tam teraz kupić sporo wisiorków, kolczyków, bransoletek.
Cytat:
Napisane przez motylek1007
dzis jest podobno wyprzedaz w Biedronce, sama nie wiem czy warto mi isc samej pieszo na drugi koniec miasta 
|
A co wyprzedają? Wszystko?
|