2010-01-07, 08:12
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Spinki Ficcare - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
Cześć, znalazłam ich stronkę ze Stanów póki co. Niestety, spinki są drogie (mi się spodobała taka za 60 $ ) więc to już troszkę rozwiązuje sprawę (mnie na aż takie drogie dodatki do włosów po prostu nie stać). Sprawdzałam, czy wysyłają oni produkty za granicę - na szczęście tak ale opłaty też są dość wysokie, od 22 $ przy małym zamówieniu i długim czasie oczekiwania. Plusem jest to, że napisali, że moga umieścić na paczce napis -gift- dzięki czemu uniknie się cła, co jest istotne, bo ja raz sobie zamówiłam sweterki z Tommy Hilfigher na wyprzedaży w super cenach, ale paczka przeszła przez oclenie i musiałam dopłacać 140 zł!
Także jeżeli tylko Cię stać, to składaj zamówienie Ja jeszcze muszę się zastanowić
Aha, na stronie znalazłam też info, że sprzedają te spinki w różnych sklepach w Europie, ale niestety Polski nie wymienili :/
Ewentualnie możesz zamówić z jakiejś stronki z któregoś sklepu w Europie, może przesyłka będzie trochę tańsza no i szybsza.
Daj znać, jak poszukiwania 
Pozdrawiam
To jeszcze raz ja mam stronkę z Anglii, jakbyś chciała: http://www.stone-bridge.co.uk/ficcare-clips-34-c.asp ale jest skromny wybór
Edytowane przez kukulecka
Czas edycji: 2010-01-07 o 08:17
|
|
|