Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-07, 08:58   #195
_Maya_
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Dzień dobry
wstałam o 9...zjadłam śniadako, wchodzę na "stary" wątek i myślę eee spoko jeszcze się załapię a tu zonk - nowy wątek i już 7 stron naprodukowane

Witam nowe zazdrośnice oczekujące że się tak przedstawię jestem już po, znaczy się nie oczekuję na zaręczyny tylko teraz na ślub, ale z racji tego że "stare" zazdrośnice mnie uwielbiają (i z wzajemnością ) to nie opuszczam wątku taka jestem, o!

Powiem Wam że ogarnęło mnie szaleństwo i wczoraj bez namysłu kupiłam bilety...LECĘ ZA TYDZIEŃ DO SZKOCJI tylko na 4 dni ale zawsze to coś jade na zakupyyyyy i do siostry

musze zacząć pakować się dzisiaj bo w ten weekend mam zjazd, i już nie wracam do domu...dlatego przez tydzień proszę nie produkować za dużo!!!!

aha. zapomniałam dodać, że po nartach i wczorjaszym fitnesie mam takie zakwasy że jak wstawałam z łóżka to zaliczyłam glebę....
moje miesnie odmówily posluszenstwa :/ trzeba pocwiczyc bo jak staruszka sie czuje.

Edytowane przez _Maya_
Czas edycji: 2010-01-07 o 09:00
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora