Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki podkład? Wątek zbiorczy. Tutaj zadaj swoje pytanie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-07, 09:44   #520
Justyna2602
Raczkowanie

Dot.: Który podkład wybrać?

Cytat:
Napisane przez Justynka530 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, ja równiez jestem bardzo niezdecydowana, także w zupełności rozumiem Twoje obawy Zreszta lepiej jest się wcześniej upewnić, czy podkład będzie Nam pasował, niż kupić coś bez zastanowienia, wyrzucając tym samym pieniądze w błoto Chociaż bywa i tak, że przemyślane zakupy okazują się potem niewypałem.....
Co do tego podkładu firmy Gosh niestety Ci nie pomogę, bo nigdy nie miałam z nim do czynienia....nie miałam nawet styczności z żadnym innym kosmetykiem tej firmy, także nie moge się wypowiedzieć nawet na temat jakości kosmetyków Gosha. Ale MF jest firmą bardzo znaną i mają według mnie kosmetyki naprawdę dobrej jakości Co do odcienia to też właśnie wiem, że 100 i 101 są dostępne na allegro. Z tym, że nie będziesz miała możliwości wcześniejszego sprawdzenia odcienia i nie wiadomo, jak będzie wyglądał na Twojej cerze, czy się z nią ładnie stopi Powiem Ci, że ja też ostatnio długoooo kręciłam się wokół tego podkładu, ale ze względu na brak odpowiedniego odcienia(odglądałam go tylko w drogeriach) zrezygnowałam z jego kupna. Używałam kiedyś odcienia ciemniejszego, ale było to latem i byłam wtedy bardzo opalona.
No ale wybór należy do Ciebie Daj znać, jak już zakupisz któryś z podkładów Powiem Ci jeszcze, że ostatnio naczytałam się wiele dobrego o podkładzie Estee Lauder Double Wear. Wiele wizażanek go zachwala, podobno idalnie kryje i jest o niebo lepszy od MF Lasting Performance, no ale niestety kosztuje dwa razy tyle, co LP w drogeri....134 zł w Douglasie. Dlatego ja na razie zrezygnowałam z jego kupna ze względu na brak funduszy Ale może kiedyś się skuszę Chciałabym mieć tylko pewność, że dla mnie będzie również tak świetny, jak dla większości dziewczyn.....no ale tego niestety nikt mi chyba nie może zagwarantować Pozdrawiam Cię

Ja Ci zagwarantuje że double wear jest świetny nie moge się go nachwalić. obecnie użtwam 3 opakowania i chyba nigdy go już nie zmienie. wcześniej długo szukałam dla siebie podkładu i nic mi nei pasowalo. po bardzo pozytywnych opiniach na forum zaryzykowałam este lauder i nie żaluje. z pewnościa moge powiedzieć że jest to najlepszy podkład jaki miałam , dobrze dopasowuje się do cery, nie jest tłusty, dobrze kryje i długo sie trzyma. wart swoich 150 złotych
Justyna2602 jest offline Zgłoś do moderatora