2010-01-07, 10:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez toskaKrk
Ja też nie zostałam przez Tż zaskoczona spontanicznymi zaręczynami, bo rozmawialiśmy wcześniej o tym, że chcemy się pobrać i w ogóle jak to sobie wyobrażamy
Na targi w niedzielę się wybieramy z Tż, mimo że właściwie wszystko co najważniejsze mamy już pozałatwiane  ale nigdy na takich targach nie byłam (w listopadzie akurat wtedy pracowałam), a po ślubie już mi się nie będzie chciało 
|
mnie tz zaskoczył oświadczynami, ale oczywiście tez o tym rozmawialiśmy, w końcu jesteśmy dorośli i planujemy razem życie, więc uważam, ze to normalne Za nienormalne uważam naciskanie na faceta, a na tamtym wątku na pierwszej stronie znalazłam wyjaśnienie tego tytułu o jakims syndromie sztywych kolan czy jakichś tam i to oznacza(jak wyjaśniła jedna dziewczyna), że ich tżci nie potrafia klęknąć i się oświadczyć No kurde jak nie chca to nie potrafią.
Cytat:
Napisane przez luskap
|
bardzo ładne te zaproszenia Ale szkoda, że tylko w Wawie mozna je zobaczyć na żywo. I ceny super.
|
|
|